Γλώσσα

ΤΑΣΕΙΣ

  1. Statement πολυθρόνα – Η επιτομή του στυλ στο σαλόνι σου!

    Statement πολυθρόνα – Η επιτομή του στυλ στο σαλόνι σου!

     Νιώθετε πως χρειάζεστε μια αλλαγή στο σαλόνι σας; Κάτι δε σας αρέσει, κάτι έχετε βαρεθεί. Αυτό που χρειάζεται το σαλόνι σας είναι ένα έπιπλο που θα προκαλεί τα βλέμματα πάνω του (ένα statement έπιπλο),  που θα «κλέβει» την παράσταση και μόνο που υπάρχει στο χώρο. Μια statement πολυθρόνα λοιπόν, μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τη διακόσμηση, να της δώσει μια ξεχωριστή πινελιά. Δώστε της την ευκαιρία να αναδειχθεί και να αναδείξει με τον τρόπο της την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας.

    Μέσα σε ένα &s...

    Διάβασε περισσότερα
  2.  Summer Vibes… Στη διακόσμηση

    Summer Vibes… Στη διακόσμηση

    Ο καλός, ηλιόλουστος καιρός μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Οι στιγμές που παίρναμε σπίτι μεταφέρονται στο μπαλκόνι ή στο κήπο μας! Mε το look “Summer Vibes” της inart μπορούμε πολύ εύκολα να δημιουργήσουμε έναν ζεστό χώρο για να χαλαρώσoυμε με τους φίλους όλο το καλοκαίρι. Ανακαλύψτε τα έπιπλα-κλειδιά και τα διακοσμητικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας καλοκαιρινή γωνιά, παρακάτω.

     

    inart - summer-living-outdoors -01 Διάβασε περισσότερα

  3. Δώστε lofty χαρακτήρα στο χώρο σας: Industrial στυλ και urban διάθεση!

    Δώστε lofty χαρακτήρα στο χώρο σας: Industrial στυλ και urban διάθεση!

    Το industrial ή loft στυλ δε χρησιμοποιείται μόνο στους επαγγελματικούς χώρους, καθώς πλέον είναι πολύ εύκολο να το υιοθετήσει κανείς στον προσωπικό του χώρο. Είναι το απόλυτο trend στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων! Το lofty style είναι ακόμα… in style!

    Η διακόσμη&si...

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide