Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Οκτωβρίου 2016

  1. Η inart στο "Meet Magento Greece 2016".

    Η inart στο "Meet Magento Greece 2016".

    Το παρών έδωσε η inart στο δεύτερο συνέδριο του «meet magento», τον κυρίαρχο διοργανωτή συνεδρίων σε όλο το κόσμο με αντικείμενο τη συμβολή του magento στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. 

    Κυνηγώντα&sig...

    Διάβασε περισσότερα
  2. Ροζ χρυσός και έπιπλα: Μια ερωτική σχέση!

    Ροζ χρυσός και έπιπλα: Μια ερωτική σχέση!

    Σχεδιαστές επίπλων και οι σχεδιαστές μόδας έχουν ένα πράγμα κοινό αυτή τη σεζόν. Όλοι αγαπούν το ροζ -χρυσό. Μπορεί να είναι η έκπληξη της χρονιάς αλλά το χρυσό ροζ είναι το νέο Τρεντ, αν και έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι. Συνεχίζει να είναι η νούμερο ένα επιλογή στα έπιπλα, κοσμήματα, gadgets και έργα τέχνης. Αναρωτιέστε το γιατί ? Λοιπόν, το ροζ - χρυσαφή φέρνει ένα είδος "Μοντέρνας πολυτέλειας". Δεν είναι χρυσός, δεν είναι χάλυβας ή ασήμι. Είναι ένα διαφορετικό είδος με έντονη λάμψη. Φέρνει μια ρομαντική νοσταλγία από το παρελθόν η οποία όταν  αναμειγνύεται με νέα υλικά και μοντέρνα σχέδια, εκπλήσσει με την μοντέρνα και μοναδική «φρεσκάδα». Έτσι, αν αγαπάτε τη νέα ροζ - χρυσαφή τάση, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε την τέλεια γωνία καθώς και ποια έπιπλα αλλά και άλλα αντικείμενα χρειάζεστε για να επιτύχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε.


     

    Τα σχέδια: ...

    Διάβασε περισσότερα
  3. inart & Make a wish.

    inart & Make a wish.

    Με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Make a wish να τρέξουμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε ένα πολύ καλό σκοπό στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

    Αν προσπα&theta...

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide