Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Οκτωβρίου 2019

  1. Country Chic: Στυλ εξοχής… με κομψές πινελιές!

    Country Chic: Στυλ εξοχής… με κομψές πινελιές!

    Το country chic στυλ είναι από τα αγαπημένα μας ντεκόρ ανεξάρτητα από την εποχή που διανύουμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνδυάζει πολλές πτυχές σε ένα μόνο στυλ. Δείχνει minimal, δίνει μια άνετη αίσθηση, δημιουργεί μια νοσταλγία για το παρελθόν και παράλληλα ένα αίσθημα ρομαντισμού.

    Έτσι λοιπόν, για τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου, οι διακοσμητές της inart έχουν δημιουργήσει μια πραγματικά διαχρονική & αγαπημένη πρόταση. Το country chic είναι από τα πιο δυναμικά trends στη διακόσμηση.

    Το design

    Διάβασε περισσότερα

  2. Η βασίλισσα Κλεοπάτρα θα είχε ένα «σπίτι όπως το φαντάστηκε»!

    Η βασίλισσα Κλεοπάτρα θα είχε ένα «σπίτι όπως το φαντάστηκε»!

    Είναι γνωστή ως η μοιραία & θελκτική βασίλισσα της Αιγύπτου. Μια βασίλισσα που έμεινε στην ιστορία! Ο λόγος για την Κλεοπάτρα. Καλλιεργώντας την τέχνη της σαγήνης σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια που τη διέκρινε «αιχμαλώτιζε» και «υπνώτιζε» τους συνομιλητές της. Είχε το μοναδικό ταλέντο να πείθει ανθρώπους να κάνουν τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως εκείνη τα ήθελε και κατάφερνε πάντα να επιτύχει τους σκοπούς της. Η Κλεοπάτρα είχε σίγουρα δυο πλευρές. Μια που γοήτευε και η μια άλλη που ήταν κρυφή, σκοτεινή και μυστήρια.

    Διάβασε περισσότερα

  3. Η inart στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

    Η inart στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

    Με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου να συμμετάσχουμε  όλοι μαζί στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο και τη δράση του συλλόγου.

     

    Η εκδήλωσ&...

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide