Δώστε lofty χαρακτήρα στο χώρο σας: Industrial στυλ και urban διάθεση!

Η διακόσμηση του χώρου συνδυάζει στοιχεία με minimal γραμμές και θυμίζει εργοστάσιο ή αποθήκη. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως ατσάλι, ξύλο, τούβλα, συνδυάζοντας έτσι το industrial στυλ με μια urban διάθεση που μας αρέσει πολύ.

Όσο για τη χρωματική παλέτα, για να πετύχετε λιτότητα στο χώρο, επιλέξτε από δύο έως τρία βασικά χρώματα, από τα οποία τουλάχιστον το ένα πρέπει να ανήκει στην κατηγορία των ουδέτερων χρωμάτων (λευκό, μαύρο, γκρι, μπεζ κτλ.). Σκούρες αποχρώσεις και φυσικά χρώματα για έναν χώρο με έντονα βιομηχανικά χαρακτηριστικά. Τα έπιπλα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους τόσο στα χρώματα όσο και στο στυλ. 

Η industrial αισθητική απαιτεί την απόδοση μιας cozy διάστασης στο χώρο! Η Inart προτείνει να χρησιμοποιήσετε έπιπλα με καθαρές γραμμές και γεωμετρικό σχεδιασμό με σκοπό το κάθε ένα να αποτελεί σημείο αναφοράς και να αναδεικνύει τη λειτουργικότητα του. Χρησιμοποιήστε ένα μπουφέ με μεταλλικά στοιχεία, o οποίος συνδυάζει ντουλάπια και ράφια για extra αποθηκευτικό χώρο, ως έπιπλο-κλειδί για τη διακόσμηση σας. Συνδυάστε το με τραπέζι σε σκούρη απόχρωση, με εκκεντρικό design και μεταλλική καρέκλα του ίδιου στυλ. 

Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, δώστε ιδιαίτερη βάση στα διακοσμητικά στοιχεία. Ένα εντυπωσιακό επιτοίχιο ρολόι «υδρόγειος» είναι ιδανική επιλογή.

Αντικείμενα που θα δώσουν απευθείας lofty χαρακτήρα είναι τα μεταλλικά, ατσάλινα φωτιστικά σε σκούρες αποχρώσεις. Για να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες τύπου EDISON.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε έμπνευση για να ανανεώσετε το χώρο σας, δίνοντάς του άνεση, χρησιμοποιώντας λιτές γραμμές και δημιουργώντας ατμόσφαιρα χαλάρωσης και εκλεπτυσμένου design.

Ανακαλύψτε τη loft συλλογή της inart εδώ.