Statement πολυθρόνα – Η επιτομή του στυλ στο σαλόνι σου!

Μέσα σε ένα σαλόνι, όπου επικρατεί κατά τα άλλα η ομοιομορφία ως προς τη χρωματική παλέτα της διακόσμησης, μία πολυθρόνα με χρώμα είναι ικανή να προσθέσει ιδιαίτερο χαρακτήρα και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το προσωπικό σας statement. Για αυτό μην προβληματιστείτε για το χρώμα και το στιλ. Είναι ένα έπιπλο που μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα και να δείχνει πολύ όμορφα στο χώρο. Αν δεν ταιριάζει χρωματικά με το υπόλοιπο σαλόνι, ακόμα καλύτερα. Θα δώσει χαρακτήρα!

Ένα τόσο “θαρραλέο” κομμάτι κυριαρχεί στο χώρο ακριβώς επειδή έχει κάτι να πει, ακόμα και όταν (φαινομενικά) δεν ταιριάζει απόλυτα σε αυτόν, αποτελεί μια δυναμική κίνηση στο décor!

Δίπλα στον καναπέ, δίπλα στο τζάκι, μπροστά στη βιβλιοθήκη ή το παράθυρο, μια statement πολυθρόνα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Είτε σε κλασικές πολυτελείς γραμμές, είτε σε λιτό σχεδιασμό, είναι μια καλή λύση, για να αποκτήσει το σαλόνι σας χρώμα και μια σοφιστικέ αύρα. Ακόμα και στα πιο μικρά σαλόνια η πολυθρόνα σε μια γωνιά κάνει το χώρο να δείχνει πιο εντυπωσιακός. Μια statement πολυθρόνα αρκεί για να αναδείξει ένα simple & chic decor!

Αν θέλετε να πετύχετε ένα ενιαίο αποτέλεσμα επιλέξτε πολυθρόνα στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις με το υπόλοιπο σαλόνι σας. Αν τα χρώματα του σαλονιού σας είναι σκούρα και θέλετε μια φωτεινή πινελιά, προτιμήστε μια πορτοκαλί πολυθρόνα.

Μην φοβηθείτε το έντονο φούξια, που ταιριάζει τόσο πολύ με το χρυσό. Δε θα σας περιορίσει.

Αν έχετε κλασική διακόσμηση στο σαλόνι σας, μια γαλάζια πολυθρόνα, σίγουρα θα αναβαθμίσει το στυλ του.

Αν προτιμάτε το minimal στιλ, επιλέξτε πολυθρόνα σε παστέλ απόχρωση. Θα δώσει φωτεινότητα ακόμα και στα σκοτεινά δωμάτια.  

Αν επιλέξετε statement πολυθρόνα σε έντονη απόχρωση, θα πρέπει στον τριγύρω χώρο να παίξετε με πιο παλ χρώματα. Αν προτιμήσετε μια πολυθρόνα σε ουδέτερο τόνο, τότε μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Σε γενικές γραμμές το χρώμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε κάτι. Αρκεί να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων!

Θα δημιουργήσετε τη δική σας cozy γωνιά χαλάρωσης και ξεκούρασης, αλλά θα έχετε δώσει και στο χώρο τη νέα αισθητική που έχετε ανάγκη.  Σκεφτείτε. Βιβλίο, καφές στην αγαπημένη σας κούπα, το αγαπημένο σας βιβλίο, κι εσείς καθισμένοι στην πολυθρόνα να απολαμβάνετε τη στιγμή. Αλλάζεις και διακόσμηση και διάθεση.

Ιδανικά θα μπορούσατε να τη διακοσμήσετε με άλλα μικρά μαξιλάρια ή και μια κουβέρτα και να βάλετε δίπλα σε αυτήν ένα σετ από μικρά βοηθητικά τραπεζάκια. 

Ανανεώστε το χώρο σας, προσδίδοντας χρώμα και ζωντάνια στο σαλόνι σας. Ώρα να βάλετε τη σφραγίδα της προσωπικότητάς σας, τολμώντας να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πολυθρόνα. Ελπίζουμε να σας δώσαμε έμπνευση για να ανανεώσετε το χώρο σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και εκλεπτυσμένου design.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με πολυθρόνες-μπερζέρες inart εδώ.