Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Φεβρουαρίου 2020

  1. Φέρτε την Άνοιξη… και στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

    Φέρτε την Άνοιξη… και στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

    Επιτέλους μπήκε η Άνοιξη! Και μαζί της φέρνει θετικές σκέψεις και αισιοδοξία. Ως οιωνός του καλοκαιριού, οι ηλιόλουστες μέρες κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους, και μας δημιουργείται η ανάγκη για περισσότερο χρώμα, φως και ζωντάνια σε πολλές εκφάνσεις της ζωής. Τι καλύτερο λοιπόν από το να φέρουμε όλη αυτή την αίσθηση και την ανεβασμένη διάθεση στον προσωπικό μας χώρο, στο σπίτι μας;


    Είναι η ευκαιρία που ψάχνατε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας ανοιχτά, φωτεινά χρώματα και υιοθετώντας ένα αγαπημένο στυλ: το στυλ εξοχής. Γήινες αποχρώσεις, ζωηρές πινελιές, φυσικά υλικά και μια cozy αίσθηση! Ένα σπίτι γεμάτο χρώμα και χαμόγελα. Οι διακοσμητές της inart συγκέντρωσαν για εσάς οδηγίες και συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε μια φρέσκια ανοιξιάτικη διακόσμηση.

     

    Βασικά &s...

    Διάβασε περισσότερα
  2. Δυναμική παρουσία της inart στην Ambiente 2020!

    Δυναμική παρουσία της inart στην Ambiente 2020!

    Και φέτος συμμετείχαμε στην παγκοσμίου φήμης έκθεση AMBIENTE στη Φρανκφούρτη, 7 έως 11 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας τη νέα, εμπλουτισμένη συλλογή μας “Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020".

    Θα θέλαμε &...

    Διάβασε περισσότερα
  3. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Be My Valentine”

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Be My Valentine”

     

    Νέος Διαγωνισμός inart “Be My Valentine”, με δώρο ένα βελούδινο, κόκκινο ανάκλινδρο. 

     

    Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθήστε μας στο Instagram @inart1985 και κάντε mention τρεις (3) φίλους , λέγοντάς μας σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού σας θα τοποθετήσετε το ανάκλινδρο, εφόσον είστε εσείς ο τυχερός/ή.

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide