Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Ιουλίου 2019

  1. Πρόταση του μήνα: Bamboo is a state of mind!

    Πρόταση του μήνα: Bamboo is a state of mind!

    Ο Αύγουστος είναι η καρδιά του καλοκαιριού! Η διακόσμηση του κήπου, του μπαλκονιού ή της βεράντας σας, θέλετε να σας προσφέρει μια αίσθηση χαλαρότητας και εξωτικής ανεμελιάς. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη τον τέλειο χώρο για να περάσετε τις μέρες και τις νύχτες του Αυγούστου, έχουμε για εσάς μια πρόταση διακόσμησης που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

     

    Το bamboo έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχο στοιχείο του σύγχρονου design. Ας μην κρυβόμαστε! Τίποτα δεν φωνάζει ‘καλοκαίρι’ στη διακόσμηση περισσότερο από τα έπιπλα από μπαμπού. Χαρίζουν μία ανάλαφρη και ιδιαίτερα κομψή εικόνα, όποιο στιλ και αν ακολουθούν, από κλασσικό μέχρι και μοντέρνο, χάρη στην ουδετερότητα του υλικού τους. Έτσι, οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές και διακοσμητές της inart έχουν δημιουργήσει μία σύνθεση-πρόταση διακόσμησης εμπνευσμένη από την ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού και βασισμένη σε έπιπλα μπαμπού. Φέρτε την παραλία στο χώρο σας υιοθετώντας την απόλυτη τάση του καλοκαιριού, που συνδυάζει τέλεια retro και σύγχρονο στιλ.
    Πάμε να δούμε πως θα το πετύχετε:

    Έπιπλα Bamboo

    <...
    Διάβασε περισσότερα
  2. Παιδικά δωμάτια: δύο ονειρεμένες διακοσμητικές προτάσεις

    Παιδικά δωμάτια: δύο ονειρεμένες διακοσμητικές προτάσεις

    Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα όμορφο δωμάτιο για το μονάκριβο σας! Υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές προτάσεις διακόσμησης για να εξετάσετε, πώς όμως θα επιλέξετε τη καλύτερη για το παιδί σας; Προτείνουμε να κινηθείτε σε απαλά χρώματα που συνθέτουν ένα ονειρικό περιβάλλον, για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και αρμονίας. Ανακαλύψτε τις δύο προτάσεις διακόσμησης  δωματίων που έχουμε δημιουργήσει, παρακάτω. Η πρώτη κατάλληλη για αγόρια και η δεύτερη κατάλληλη για κορίτσια!

     inart - kids-room-two-dreamy-proposals - 01 Διάβασε περισσότερα

  3. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “INDUSTRIAL CHIC!”

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “INDUSTRIAL CHIC!”

    Νέος Διαγωνισμός inart, με δώρο την ξύλινη/μεταλλική ραφιέρα της φωτογραφίας!

    Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθήστε μας στο Instagram @inart1985 και κάντε mention δύο (3) φίλους σας.

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide