Γλώσσα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Summer Mood ON. Πως να βάλετε το Καλοκαίρι στο σπίτι σας!

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Summer Mood ON. Πως να βάλετε το Καλοκαίρι στο σπίτι σας!

    Επιτέλους Καλοκαίρι! Αισιοδοξία και θετικές σκέψεις. Οι ηλιόλουστες μέρες είναι εδώ και μας κάνουν να θέλουμε περισσότερο χρώμα, φως και ζωντάνια στην καθημερινότητά μας. Αναζωογόνηση! Τι καλύτερο λοιπόν από το να φέρουμε όλη αυτή την ανάλαφρη αίσθηση και την ανεβασμένη διάθεση στον προσωπικό μας χώρο;

    Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνατε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αναμειγνύοντας υφές και υλικά, κάνοντας το χώρο σας πιο αέρινο και φωτεινό. 

    Εξισορρόπ&e...

    Διάβασε περισσότερα
  2. Φέρτε την Άνοιξη… και στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

    Φέρτε την Άνοιξη… και στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

    Επιτέλους μπήκε η Άνοιξη! Και μαζί της φέρνει θετικές σκέψεις και αισιοδοξία. Ως οιωνός του καλοκαιριού, οι ηλιόλουστες μέρες κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους, και μας δημιουργείται η ανάγκη για περισσότερο χρώμα, φως και ζωντάνια σε πολλές εκφάνσεις της ζωής. Τι καλύτερο λοιπόν από το να φέρουμε όλη αυτή την αίσθηση και την ανεβασμένη διάθεση στον προσωπικό μας χώρο, στο σπίτι μας;


    Είναι η ευκαιρία που ψάχνατε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας ανοιχτά, φωτεινά χρώματα και υιοθετώντας ένα αγαπημένο στυλ: το στυλ εξοχής. Γήινες αποχρώσεις, ζωηρές πινελιές, φυσικά υλικά και μια cozy αίσθηση! Ένα σπίτι γεμάτο χρώμα και χαμόγελα. Οι διακοσμητές της inart συγκέντρωσαν για εσάς οδηγίες και συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε μια φρέσκια ανοιξιάτικη διακόσμηση.

     

    Βασικά &s...

    Διάβασε περισσότερα
  3. Στυλ εξοχής με… μπλε πινελιές!

    Στυλ εξοχής με… μπλε πινελιές!

    Country style: φυσικό, οικείο, ζεστό, ιδανικό για εσάς που αγαπάτε τα χρώματα και τα υλικά της φύσης. Είναι ένα από τα πιο δυναμικά trends στη διακόσμηση. Κι’ αυτό γιατί συνδυάζει πολλές πτυχές σε ένα μόνο στυλ. Δίνει μια cozy αίσθηση και παράλληλα δημιουργεί μια νοσταλγία για το παρελθόν.
    Για το μήνα Φεβρουάριο, οι διακοσμητές της inart έχουν δημιουργήσει μια πραγματικά διαχρονική & αγαπημένη πρόταση. Η country διάθεση γυρίζει την πλάτη στις υπερβολές και αναζητάει χαλαρή διάθεση και απλότητα. Ανακαλύψτε την παρακάτω:

    Τα χρώματα
    Διάβασε περισσότερα

Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide