Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Μαρτίου 2021

  1. Έφτασε ο Απρίλιος και είμαστε έτοιμοι για αλλαγές!

    Έφτασε ο Απρίλιος και είμαστε έτοιμοι για αλλαγές!

    Τα λουλούδια ανθίζουν και η Άνοιξη γίνεται όλο και πιο αισθητή. Εισβάλει δυναμικά στην καθημερινότητα μας και μας ωθεί σε αλλαγές. Πρόκειται για μια καλή εποχή που μας γεμίζει με αισιόδοξες σκέψεις και θετική διάθεση για διαφοροποιήσεις και βελτιώσεις όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και στο χώρο που ζούμε και περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας. Είναι μια ευκαιρία να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και να διαμορφώσουμε ένα ευχάριστο, φωτεινό και ανοιξιάτικό περιβάλλον.

      Διάβασε περισσότερα

  2. Περιήγηση στη συλλογή της "ιναρτ" 2021 μέσω 360 Virtual Tour

    Περιήγηση στη συλλογή της "ιναρτ" 2021 μέσω 360 Virtual Tour

    Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, η ομάδα της inart με αδιάκοπη θέληση και διάθεση σχεδίασε τη νέα της συλλογή για το 2021.Η φετινή συλλογή είναι εμπνευσμένη από όλο τον κόσμο. Συνδυάζει νέες τεχνοτροπίες, διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων και καινούργια, μοντέρνα σχέδια.  Από τη συλλογή δεν λείπουν βέβαια και τα πιο κλασσικά, vintage κομμάτια. 

    Για να μπο&rho...

    Διάβασε περισσότερα
  3. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

    Νέος Διαγωνισμός inart για την Άνοιξη με δώρο μία μπεζ βελούδινη πολυθρόνα.

    Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθήστε μας στο Fαcebook @inart1985, κάντε like στη φωτογραφία και γράψτε μας 2 άτομα που αγαπάτε πολύ και έχετε να δείτε καιρό. Μπορείτε να συμμετάσχετε περισσότερο από 1 φορά.

    Διάβασε περισσότερα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide