Summer Vibes… Στη διακόσμηση

inart - summer-living-outdoors -01

 

Το Kύριο έπιπλο

Στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων συνήθως επιλέγουμε να τοποθετήσουμε ένα ξεχωριστό έπιπλο σε κεντρικό σημείο, ώστε να μαγνητίσει τα βλέμματα. Αυτή η διακοσμητική τακτική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά, και στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Για το look “Summer Vibes”, επιλέγουμε μια βελούδινη πολυθρόνα στο πιο μοντέρνο χρώμα της σεζόν - ροζ - για να λειτουργεί ως ηγετικός πρωταγωνιστής. Προσθέτει ένα elegant touch στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους natural και λευκούς τόνους που χρησιμοποιούνται συνήθως στα καλοκαιρινά décor. Μετατρέψτε τον σε κρεβάτι και δημιουργήστε το απόλυτο σημείο χαλάρωσης για όλο το καλοκαίρι.

 

 inart - summer-living-outdoors - 02

 

Natural χρώματα

Tα περισσότερα καλοκαιρινά έπιπλα είναι ντυμένα με sandy και λευκούς τόνους. Ακολουθώντας αυτή τη λογική τοποθετούμε βοηθητικά τραπέζια σε εκρού και μπεζ χρώματα στο πλάι της πολυθρόνας και διακοσμούμε με όμορφες γλάστρες και κασπώ, τοποθετημένα έξυπνα πάνω στα τραπέζια. Για να ολοκληρωθεί το cozy look του χώρου μας τοποθετούμε ένα χαλάκι σε αποχρώσεις του μπεζ και τα αγαπημένα μας λευκά φαναράκια που προφέρουν τη δική τους πινελιά στην καλοκαιρινή αύρα.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες από την inart εδώ 

 

 inart - summer-living-outdoors - 03

 

Ενδύματα και αξεσουάρ

Αυτό το μήνα, για να υποδεχτούμε πλήρως το καλοκαίρι, σας παρουσιάζουμε κάτι περισσότερο από έξυπνες επιλογές διακόσμησης. Προτείνουμε επίσης, casual και κομψά outfits, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα κατά τη διάρκεια των στιγμών χαλάρωσης: τη νέα συλλογή των καλοκαιρινών ρούχων και αξεσουάρ BLE. Τα δροσερά και άνετα μπλουζάκια και οι ολόσωμες φόρμες, τo must-have του καλοκαιριού – ψάθινο καπέλο-, καθώς και τσάντες παραλίας.

Ανακαλύψτε την νέα συλλογή του Ble S/S 2019 εδώ