Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Απριλίου 2017

  1. Το νέο Tρεντ: Tropical green

    Το νέο Tρεντ: Tropical green

    Το απόλυτο Τρεντ της τρέχουσας σεζόν σε ότι αφορά τα έπιπλα και τη διακόσμηση, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από τις πράσινες αποχρώσεις το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα τροπικά νησιά και τα εξωτικά δάση. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε το νέο look με την επιλογή υποστηρικτικών επίπλων, με χρώματα τα οποία θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεστε στο νησί των ονείρων σας για τις διακοπές σας. 

    prasini-epistr...        </div>
        <div class= Διάβασε περισσότερα

  2. Πανέμορφες ιδέες με αντικείμενο τα λουλούδια

    Πανέμορφες ιδέες με αντικείμενο τα λουλούδια

    Ο Μάιος πλησιάζει φέρνοντας μαζί του την θετική ενεργεία που μπορεί να προσφέρει η φύση. Το πράσινο της φύσης ζωντανεύει καθώς ο καιρός ζεσταίνει όλο και περισσότερο και το καλοκαίρι μοιάζει να μην απέχει πια πολύ. Στην inart γιορτάζουμε τον ερχομό του Μαΐου με τη δημιουργία πανέμορφων στεφανιών απο λουλουδια, διαλέγοντας πάντα διακοσμητικές επιλογές που εφαρμόζουν άψογα στο χώρο, διατηρώντας μια φυσική διάθεση. Διαβάστε προσεκτικά και ξεκινήστε την υλοποίηση τους.

    Flower wreaths Διάβασε περισσότερα

  3. Ble - International Apparel And Textile Fair

    Ble - International Apparel And Textile Fair

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσία της εταιρεία μας "Α. Κωνσταντινίδου Α.Ε." με το Brand Ble στην έκθεση "International Apparel And Textile Fair" στο Ντουμπάι.


    ble-International-Apparel-And-Textile-Fair

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide