Γλώσσα

Μηνιαία Αρχεία: Αυγούστου 2019

  1. Industrial Vibes: Η τάση που συναρπάζει!

    Industrial Vibes: Η τάση που συναρπάζει!

    Αν σας εμπνέει o βιομηχανικός αέρας των νεοϋορκέζικων lofts και θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας με μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις, αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για εσάς! 

    Το βιομηχανικό στυλ έχει πλέον εδραιωθεί στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και συνεχίζει να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της φθινοπωρινής διακόσμησης. Χρόνο με το χρόνο, αποκτάει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Και όχι άδικα! Είναι ιδιαίτερο, μοντέρνο και κομψό. Το συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης είναι ιδανικό για το γραφείο του σπιτιού σας αλλά και για όλο το σαλόνι. Δεν είναι τυχαίο το ότι το συναντάμε συχνά σε café και εστιατόρια, καθώς δημιουργεί μια υπέροχη, ζεστή ατμόσφαιρα την ώρα του φαγητού και της συναναστροφής με φίλους. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να επισκεφτείτε κάποιο εστιατόριο για να το απολαύσετε, αφού μπορείτε να το εντάξετε και στον προσωπικό σας χώρο.

    Ποιες είν&a...

    Διάβασε περισσότερα
  2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ “WINTER COLLECTION 2019-2020"

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ “WINTER COLLECTION 2019-2020"

    Σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, για την Έκθεση "Winter Collection 2019-2020" από Τετάρτη 28 Αυγούστου έως Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου.

    Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας για ακόμη μια φορά.

    Ελάτε να α&...

    Διάβασε περισσότερα

© 2021 INART. All rights reserved.
Magento Development by Mageguide