Πρόταση του μήνα: Αφρικάνικη Αισθητική

Οι καρέκλες

Όταν σκεφτόμαστε την Αφρική, οι εικόνες της φύσης αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μέσα στο μυαλό μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα φυσικά υλικά και τα natural looking έπιπλα είναι αναγκαία για την επίτευξη αυτού του lοοk. Οι δύο καρέκλες από μπαμπού - το απόλυτο καλοκαιρινό υλικό - συνδυάζουν ένα μοναδικό χρωματικό συνδυασμό: φυσικά χρώματα μπαμπού αναμειγνύονται με το έντονο μαύρο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ταυτόχρονα κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο που προσφέρει μέγιστη άνεση στους ανθρώπους που χαλαρώνουν σε αυτές.

inart-julys-inspiration-african-empire-01


Tα είδη διακόσμησης

Διακοσμητικά στοιχεία εμπνευσμένα από την Αφρική είναι απαραίτητα για να δημιουργήσουμε ένα look που μας θυμίζει πραγματικά, αυτή την όμορφη γη. Εντυπωσιακές προτομές σε άσπρο ή μαύρο με τα πρόσωπα του αφρικανικού λαού, είναι μοναδικές επιλογές που κάνουν τη διαφορά σε αυτό το στυλ.

 inart-Junes-inspiration-Summer-boho-blues-02


Τα must-haves στον τοίχο και στο πάτωμα

Για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το look, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να φροντίσουμε τη διακόσμηση στο τοίχο καθώς και στο πάτωμα. Σκέφτεστε ποιον τοίχο εννοούμε εφόσον μιλάμε για μπαλκόνι ή κήπο; Λοιπόν, εννοούμε ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα! Δημιουργήστε μια ethnic εικόνα, τοποθετώντας ένα παραβάν πίσω από τα δύο βασικά κομμάτια επίπλων: τις καρέκλες. Τελευταίο αλλά σημαντικό, επιλέξτε ένα καλοκαιρινό χαλί σε tribal μοτίβο και τοποθετήστε σε αυτό πολλά ζεστά μαξιλάρια της ίδιας χρωματικής παλέτας για να τονίσετε την αίσθηση της χαλάρωσης και της ελευθερίας που μας αρέσει να απολαμβάνουμε όλο το καλοκαίρι.

 

inart-Junes-inspiration-Summer-boho-blues-03


Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με έπιπλα από την inart εδώ