Πρόταση του μήνα: Άνοιξη γεμάτη πράσινο!


inart-april-inspiration-green-spring-01

Γεύμα στα χρώματα της φύσης

Το πράσινο χρώμα αναμιγνύεται με το φωτεινό λευκό και την μπεζ παλέτα, για να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ένα ζωηρό μοτίβο φύλλων στον τοίχο τραβάει την προσοχή, το τραπέζι σε "country style" και οι ανάλογες καρέκλες δίνουν τη δική τους γλυκύτητα στην αίσθηση του δωματίου.

 

inart-april-inspiration-green-spring-02

Ένα παράθυρο πολυτελείας

Η πολυτέλεια κάνει την εμφάνισή της μέσα από χρυσά στοιχεία και κομψά σχεδιασμένα έπιπλα. Η ιδιαίτερη  χρυσή, κυκλική βάση του τραπέζιου, ο πίνακας με χρυσό φινίρισμα και το σικάτο φωτιστικό δαπέδου, δημιουργούν μια γωνία που προσθέτει ποιότητα στο πράσινο background.

 

inart-april-inspiration-green-spring-03

Το κέντρο της προσοχής

Όταν ένα δωμάτιο εμπνέεται από τη φύση, το ξύλο κάνει πάντα την εμφάνισή του - και όχι μία οποιαδήποτε ποιότητα ξύλου, αλλά ένα υψηλής ποιότητας. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα ξύλινο τραπέζι σαλονιού και να το τοποθετήσετε μπροστά από τον καναπέ. Με αυτόν τον τρόπο, προσθέτετε ένα άγγιγμα ζεστασιάς και "σταθερότητας", στο αναμφίβολα ευχάριστο και ευάερο αποτέλεσμα, που δίνεται από τη έντονη ταπετσαρία και το ανοιχτό πράσινο στους τοίχους. Όσο για τον καναπέ, η απλότητα στο λευκό είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρηθεί η ισορροπία στο δωμάτιου


Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με έπιπλα inart από εδώ