Mexican style: Η απόλυτη design τάση!

Οι σχεδιαστές της inart εμπνευσμένοι από τη Μεξικάνα ζωγράφο Frida Kahlo, γνωστή για τα ασύμβατα έργα τέχνης της, δημιούργησαν για εσάς μια σειρά που θα ξεχωρίσει τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019. Πάρε σούπερ ιδέες για να φτιάξεις ατμόσφαιρα αλά Frida Kahlo!

H  χρωματική παλέτα περιέχει έντονες αποχρώσεις από πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε. Ένα βασικό στοιχείο της μεξικάνικης διακόσμησης είναι ο κάκτος! Δώσε rustic ύφος και look hacienda με διακοσμητικούς κάκτους.  Μην ξεχνάτε πως οι φυσικές υφές και τα υλικά όπως ξύλο, ψάθα και μπαμπού, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τοποθετήστε τους κάκτους σε περίτεχνα macramé σκαμπό! Προσδώστε γοητεία στο χώρο με ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα σε φωτεινά χρώματα.

Φέρτε το Μεξικό στο σπίτι σας επιλέγοντας πολυθρόνα με tropical prints και έντονα μοτίβα γεωμετρικών σχημάτων. Ένα παραβάν με print πλούσιων φυλλωμάτων, θα δώσει το δικό του στίγμα!

Δημιουργήστε στο σπίτι σας ένα χώρο σαν να βρίσκεστε στο ατελιέ της Frida Kahlo! Ένας ιδιαίτερος πίνακας κοσμεί τον τοίχο. Τα πολύχρωμα μαξιλάρια θα ολοκληρώσουν το στυλ, προσδίδοντας ζεστασιά και χαλαρό ύφος.

Το στυλ διακόσμησης με επιρροές από το μακρινό Μεξικό είναι αρμονικό, παρά την πλούσια οπτική πληροφορία. Σαν να βρίσκεστε στο Μεξικό…  Έτοιμοι για σιέστα και παέγια στο ανανεωμένο σας χώρο;Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με διακοσμητικά από την inart εδώ.