Κρεβατοκάμαρα: Chic as black, glam as gold!
Σικάτο και αρχοντικό ταυτόχρονα! Το χρυσό είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και δένει αρμονικά με το «δυναμικό» μαύρο. Είναι ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και να ισορροπήσει με μαεστρία την πολυτέλεια και την κομψότητα. Το αποτέλεσμα; Ανυπέρβλητα elegant.
 
Κρατήστε την ένταση χαμηλή στο κυρίως έπιπλο του δωματίου, το κρεβάτι, επιλέγοντας ένα, λευκό ή γκρι κρεβάτι σε λιτές γραμμές και δώστε έμφαση στα  υπόλοιπα σημεία. Εάν κινηθείτε σε αυτή τη λογική κατάλληλες επιλογές μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτεροι καθρέπτες με βελούδινη μαύρη επιφάνεια και χρυσό περίγραμμα. 
 
Επιλέξτε κομοδίνο με γεωμετρικό σχεδιασμό και καθαρές γραμμές και χρυσά μεταλλικά στοιχεία που δίνουν τη δική τους λάμψη στο χώρο.
 
Συμπληρώστε την διακόσμηση με marble print σκαμπό δίνοντας μια μοντέρνα πινελιά στο χώρο.
 
Μην ξεχάσετε τον φωτισμό! Επηρεάζει εκτός από την ατμόσφαιρα στο χώρο και τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν το συνειδητοποιείτε. Κάποιες φορές θέλετε κάτι αρκετά έντονο για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, ενώ κάποιες άλλες θέλετε χαμηλό φωτισμό για να χαλαρώσετε.  Ισχύει πάντα η τεχνική των διαφορετικών πηγών φωτός, οπότε μην σταθείτε μόνο στον φωτισμό οροφής, αλλά σκεφτείτε προσεκτικά και τον περιφερειακό!  Χρησιμοποιήστε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής και ένα επιτραπέζιο με πιο διακριτικό φως στο κομοδίνο.
 
Ελπίζουμε να βρήκατε την απαραίτητη έμπνευση για να ανανεώσετε με τον καλύτερο τρόπο την κρεβατοκάμαρά σας, δίνοντάς της ιδιαίτερο χαρακτήρα. 
 
Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για μοναδικά έπιπλα inart εδώ.