Η συμμετοχή της inart σε εκθέσεις
Η inart στη Mostra Rota 17-20 Ιανουαρίου 2015

Για την inart ο Ιανουάριος σηματοδοτεί όχι μόνο την αρχή του νέου έτους, αλλά και τη διοργάνωση και συμμετοχή σε μια σειρά από εκθέσεις!

Αρχής γενομένης  από τις 3 Ιανουαρίου, οπότε και ανοίγει τις πόρτες της  η έκθεση της inart ‘Άνοιξη 2015’ στις εγκαταστάσεις της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η έκθεση αυτή είναι μόνο για εμπόρους και θα διαρκέσει από το Σάββατο 3 έως και τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015.

inart Πρόσκληση Έκθεση Άνοιξη 2015

Από την Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, η inart θα βρίσκεται στην έκθεση ‘ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ’ που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’. Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 3, στο Διάδρομο Β και Θέση 18.

Η inart στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Στον ίδιο χώρο, δηλαδή στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο ‘Ελ. Βενιζέλος’, η inart θα συμμετέχει όπως κάθε χρόνο στην έκθεση 'Mostra Rota & Δωροέκθεση' που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και 20 Ιανουαρίου 2015. Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 3, στο Διάδρομο Α στη Θέση 4, καθώς και στην ίδια αίθουσα, στο Διάδρομο Β και στη Θέση 2.

Το ίδιο χρονικό διάστημα (17-20 Ιανουαρίου) και στον ίδιο χώρο, παράλληλα με τη "Mostra Rota & Δωροέκθεση", η inart θα συμμετέχει και στη Femmina στο Athens Fashion Trade Show! Εκεί θα μας συναντήσετε στην Αίθουσα 1, στο Διάδρομο Γ στη Θέση 14.

Η inart στη Femmina 2015