Scandinavian Xmas décor

Αντί για το παραδοσιακό κόκκινο Santa Claus, η διακόσμηση Scandi Xmas παρουσιάζει ένα χαριτωμένο λευκό χαμογελαστά παιδικό αγαλματάκι. Είναι μια πολύ πιο θετική και ξέγνοιαστη επιλογή διακόσμησης από την παραδοσιακή επιλογή που μας θυμίζει τη χαρά και την αθωότητα των εορτών των Χριστουγέννων.

 

 inart-months-inspiration-scnandinavian-xmas-smiling-kids

 

Το Scandi look είναι καινοτόμο και φρέσκο και αυτό σημαίνει ότι παρουσιάζει τα πράγματα με έναν εντελώς νέο και διαφορετικό τρόπο. Πάρτε για παράδειγμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έχουμε συνηθίσει να το στολίζουμε με μικρά διακοσμητικά κομμάτια που ακολουθούν το «πρότυπο». Αντ 'αυτού, το Scandi αναδεικνύει ένα λευκό δέντρο, κατασκευασμένο από ξύλο και σε ένα πολύ μοναδικό σχεδιασμό που μας δίνει την αίσθηση ότι είναι ένα κομμάτι τέχνης!

 

inart-months-inspiration-scnandinavian-xmas-white-houses 

 

Μόνο συνηθισμένα δεν είναι τα κεριά ακλουθώντας αυτό το look .Τα μικροσκοπικά λευκά σπιτάκια αγκαλιάζουν τα κεριά, δημιουργώντας ένα αίσθημα ζεστασιάς σε ολόκληρο το σκηνικό. Τέλος, τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δέντρου είναι συνήθως λευκά ή διαφανές, με χρυσές ρομαντικές λεπτομέρειες, που μοιάζουν σαν παγωμένες κρυστάλλινες μπάλες παρμένες από παραμύθι!

 

 inart-months-inspiration-scnandinavian-xmas-details

 

Βρείτε περισσότερες Χριστουγεννιάτικες ιδέες στην inart.com

inart-inspiration-of-the-month-december-colaz