Πασχαλινή διακόσμηση 2021 με country στοιχεία

Στον κόσμο της διακόσμησης, το ‘country’ είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει πολλά στιλ. Το country στιλ αναφέρεται στην αισθητική που αντιπροσωπεύει ένα αγροτικό σπίτι. Αυτό το είδος διακόσμησης κερδίζει σε δημοσιότητα εξαιτίας της εικόνας ενός απλούστερου τρόπου ζωής στην εξοχή, καθώς και της ευκολίας στο να το προσαρμόσει κάποιος στο δικό του χώρο. Η χρωματική παλέτα συμπεριλαμβάνει κυρίως natural χρώματα.

Γνωρίζετε και λατρεύετε αυτήν την απροσδιόριστη τάση, οπότε γιατί να μην διακοσμήσετε φέτος το χώρο σας με αυτές τις μοναδικές, φιλικές προς το budget σας ιδέες;

Υλικά και Υφές στην εσωτερική διακόσμηση 

Τα υλικά που συνθέτουν αυτό το στιλ περιλαμβάνουν το ξύλο και την πέτρα μαζί με πληθώρα άλλων οργανικών φυσικών υλικών. Συνδυάστε την ψάθα στις καρέκλες με ένα βαμβακερό λεπτό χαλί σε ζεστές παστέλ αποχρώσεις που ταιριάζει σε κάθε εποχή. Η δαντέλα στα τραπεζομάντιλα και στις τραβέρσες αναμφισβήτητα μας θυμίζει εικόνες απο την παιδική μας ηλικία καθώς αποτελούσε τάση κάποιές δεκαετίες πριν. Το πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνου μας δίνει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα χωρίς να μας δίνει την αίσθηση μιας ξεπερασμένης διακόσμησης.

 

Χρώματα και Διακοσμητικά

Αναφερόμαστε πάντα σε αντικείμενα όπως κεντημένα τραπεζομάντιλα, μαξιλάρια από λινάτσα με πασχαλινές λεπτομέρειες και rustic ύφος έως και απλά κεντρικά κομμάτια λουλουδιών, βάζα, καράφες.

 

Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς το κομψό country στιλ, που εκτός του ότι είναι πολύ ζεστό και όμορφο δίνει και μια αίσθηση άνεσης, ηρεμίας και εσωτερικής γαλήνης. Είναι διαχρονικό και ξεκούραστο στύλ διακόσμησης! Θα αλλάξετε τη διάθεσή σας, θα ξεφύγετε από αυστηρές ψυχρές γραμμές και θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας με το ευχάριστο και ανάλαφρο αλλά συνάμα φινετσάτο στιλ στο σπίτι σας. Δώστε νέα πνοή στο σπίτι γιατί μαζί με αυτό θα ανανεωθείτε και εσείς!

Σε country σαλόνι πρέπει να επιλέξετε έπιπλα και διακοσμητικά από φυσικά υλικά σε ανοιχτές αποχρώσεις. Προτιμήστε καναπέδες και ριχτάρια που θα έχουν γήινες αποχρώσεις και συνδυάστε χρωματιστά διακοσμητικά μαξιλάρια για να δώσετε ένταση. Το τραπεζάκι, και τα υπόλοιπα έπιπλα, πρέπει να είναι ξύλινα. Στους τοίχους κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις . Όσον αφορά τα διακοσμητικά σας προτείνουμε να επιλέξετε ξύλινες κατασκευές, π.χ. ένα ξύλινο ρολόι, ένα vintage κάδρο ή χαριτωμένες μινιατούρες.

Στην Inart μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα διακοσμητικά και έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που θα ανανεώσουν το χώρο σας και θα δημιουργήσουν μια Πασχαλινή ατμόσφαιρα.

 

Διακοσμητής Μεντενζης Στεφανος