Ανοιξιάτικη διακόσμηση Εύκολα & Γρήγορα!

anoixiatiki-ananeosi-01

Αποχαιρετίστε το χειμώνα και αλλάξτε τη διάθεση του χώρου σας αλλά και τη δική σας με μια ανοιξιάτικη διακοσμητική ανανέωση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε 6 απλά και γρήγορα βήματα.

Χρησιμοποιήστε Αυτοκόλλητα τοίχου

Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα τοίχου για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού και όχι μόνο χωρίς να ξοδέψετε το χρόνο που θα απαιτούσε μια αλλαγή χρώματος ή μια ταπετσαρία, χωρίς καθόλου κόπο και με ένα αποτέλεσμα αναστρέψιμο ανά πάσα στιγμή.

ανοιξιάτικη-ανανέωση-02

source

anoixiatiki-ananeosi-3

source

Βάλτε πράσινο

Δημιουργήστε συνθέσεις με κλαδιά σε μεγάλα βάζα και τοποθετήστε τα σε ψηλά έπιπλα που θα δώσουν την ψευδαίσθηση ενός δέντρου ή αποκτήστε φυτά εσωτερικού χώρου και απολαύστε την αναζωογόνηση που θα σας προσφέρουν.

anoixiatiki-ananeosi-04

source

anoixiatiki-ananeosi-05

source

Αλλάξτε κλινοσκεπάσματα

Φέρτε μια ανοιξιάτικη πνοή ανανέωσης στο χώρο της κρεβατοκάμαρας με ένα καινούργιο σετ κλινοσκεπάσματα. Επιλέξτε floral μοτίβα σε γλυκές, γήινες ή και ζωηρές, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις.

 anoixiatiki-ananeosi-06source

Προσθέστε παστέλ τόνους

Χαρίστε μια σοφιστικέ φρέσκια αίσθηση στο χώρο του καθιστικού ή στο σαλόνι προσθέτοντας παστέλ λεπτομέρειες. Μαξιλάρια, φωτιστικά και διακοσμητικά στα χρώματα του ροζ, τη μέντας και της λεβάντας θα  φέρουν μια διακριτική εποχιακή αλλαγή στο σπίτι σας.

anoixiatiki-ananeosi-07source

Αλλάξτε λευκά είδη κουζίνας

Τραπεζομάντηλα, runner, και σουπλα σε ανοιξιάτικες και αποχρώσεις και patterns μπορούν να κάνουν την κουζίνα και την τραπεζαρία σας να ανθίσει. Τα παστέλ είναι και εδώ η απόλυτη επιλογή.

 anoixiatiki-ananeosi-08source

Κρεμάστε πίνακες με floral θέματα

Εγκλωβίστε το φως και το χρώμα της ανοιξιάτικης φύσης  στους τοίχους σας κρεμώντας πίνακες και wallart με floral θέματα.  Συνδυάστε τα με ανάλογες διακοσμητικές λεπτομέρειες στο χώρο.

anoixiatiki-ananeosi-09b

source

anoixiatiki-ananeosi-09

source

*Featured image source