Industrial Style: Μεταμορφώστε το χώρο σας!

inart-industrial-120215

Το industrial style είναι ένα στυλ διακόσμησης που κυριαρχεί τα τελευταία έτη στο χώρο του interior design. Αποτελεί προσιτή και μοντέρνα πρόταση ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ανδρικό φύλο.

Το industrial style υιοθετήθηκε και στα lofts, ενώ βασικά του στοιχεία αποτελούν τα μέταλλο, το ξύλο, το γυαλί και το τούβλο.

Χαρακτηρίζεται από απλές και καθαρές γραμμές, αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου, του καφέ και του λευκού.  Το industrial style, συνδυάζει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο το λιτό αλλά κομψό τρόπο ζωής.

Μεταλλικά στοιχεία, κατάλληλα βιομηχανικά φωτιστικά, φθαρμένο ξύλο, σκούρα χρώματα και κυρίως αποχρώσεις του γκρι, γυμνοί τοίχοι,  μεταλλικές βιβλιοθήκες και καφέ δέρμα είναι τα κυριότερα στοιχεία  που συνθέτουν to 'βιομηχανικό' στυλ διακόσμησης.

inart-industrial-grid-1

Στα έπιπλα το καφέ χρώμα και οι αποχρώσεις του, θα ταιριάξουν στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ένα τραπεζάκι με ξύλινη επιφάνεια και μεταλλικές ρόδες είναι κλασικό βιομηχανικό στυλ.

Όταν μάλιστα συνοδεύεται από τον καναπέ και το πουφ της παρακάτω φωτογραφίας, τότε έχετε καταφέρει το κλασικό industrial style της inart!

inart-industrial-synth-3

Μπορείτε να επιλέξετε γραφείο και βιβλιοθήκη σε συνδυασμό ξύλου και μετάλλου, και να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα διακοσμητικά.

Οι μεταλλικές καρέκλες και τα σκαμπό,  μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα βολικές, είναι όμως σύμφωνες με το συνολικό στυλ τους χώρου σας!

inart-industrial-270215

Οι λάμπες και τα φωτιστικά αποτελούν άλλο ένα κομμάτι της διακόσμησης που είναι συνυφασμένα με το industrial style. Μέταλλο, σχοινί και πεπαλαιωμένου τύπου λάμπες είναι ιδανικές για να ντύσετε το χώρο σας.

  inart-lightings-grid-2     inart-industrial-insta-140115 Περισσότερες ιδέες μπορείτε να πάρετε στο αντίστοιχο board που έχει δημιουργήσει η inart στο Pinterest, καθώς και στο inart.com στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων (έπιπλα, κάδρα, διακοσμητικά, φωτιστικά κ.ο.κ.) Follow inart's Industrial Style Board on Pinterest.