Πανέμορφες ιδέες με αντικείμενο τα λουλούδια

Flower wreaths

Στεφάνια λουλουδιών 

Άνθη, πεταλούδες, πράσινες λεπτομέρειες και πανέμορφες κορδέλες βοηθούν στην υλοποίηση των μαγιάτικων στεφανιών, τα οποία μεταμορφώνουν το σπίτι σας και τα έπιπλα σας. Τοποθετήστε τα πάνω σε μια πόρτα ή στον καθρέπτη σας στον τοίχο και αφήστε να εντυπωσιάσουν. Μια επιπλέον συμβουλή: Για μια πιο μοντέρνα προσέγγιση, μη διστάσετε να προσθέσετε περισσότερα στεφάνια το ένα διπλά στο άλλο.

 

Plants in a pot

 

Άνθη σε δοχείο

Για την επίτευξη του μαγιάτικου look το οποίο είναι αφιερωμένο στη φύση, διαλέξτε μερικά μικρά άνθη σε μοναδικά και ιδιαίτερα δοχεία και τοποθετήστε τα πάνω στην τραπεζαρία σας. Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε  σε ράφια ή να τα ακουμπήσετε απλά στο πάτωμα. Η κολεξιόν της inart προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε δοχεία με άνθη όπως είναι ο κάκτος, οι ορχιδέες και οι μανόλιες τα οποία είναι εντυπωσιακά και αξίζει να τα θαυμάζεις.

 

Butterfly essence

Η ουσία της πεταλούδας

Υπάρχει κάτι συναρπαστικό και μυστηριώδη σε ότι αφορά τις πεταλούδες οι οποίες προσθέτουν μια κομψότητα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η διακοσμητική τέχνη τοίχου εμπνευσμένη από την inart δίνει μια νότα μοντερνισμού στον χώρο σας διατηρώντας ταυτόχρονα το στυλ της φύσης που θέλουμε να πετύχουμε.

Για περισσότερες ιδέες διακόσμησης και έπιπλα της inart δείτε εδώ.