Ροζ χρυσός και έπιπλα: Μια ερωτική σχέση!

 

Τα σχέδια: έπιπλα με άποψη.

 

Προκειμένου τα ροζ - χρυσά έπιπλα και αντικείμενα  να φαίνονται ενδιαφέροντα, φρέσκα και συναρπαστικά, θα πρέπει τα σχέδιά τους να είναι έντονα και μοντέρνα. Συνδυάστε την ροζ χρυσαφή τάση προσθέτοντας γεωμετρικά σχήματα, όπως για παράδειγμα τα πανέμορφα τραπέζια που βλέπετε στις εικόνες μας και ... voila! Έχετε μια σύνθεση που μοιάζει κλασική όσο και μοντέρνα!

inart-pink-gold-designs

 

Αποχρώσεις επίπλων.

Το ροζ - χρυσό πηγαίνει με τα πάντα, δεν έχει σημασία το χρώμα των επίπλων που υπάρχουν στον χώρο σας. Επιλέξτε ένα ή δύο ροζ - χρυσά κομμάτια και δείτε πως ο χώρος αποκτά φωτεινότητα στην στιγμή. Προσθέστε τα ίδια κομμάτια σε ένα σαλόνι που διαθέτει μια ποικιλία χρωμάτων και θαυμάστε την άμεση λάμψη και πολυτελή αίσθηση που θα αποκτήσει το δωμάτιο.

inart-pink-gold-furniture-colors

Τα υλικά: ο τέλειος συνδυασμός.

Για άλλη μια φορά, δεν έχει σημασία αν τα έπιπλα σας είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή γυαλί. Το ροζ-χρησό ταιριάζει απόλυτα –προσθέτοντας μια πινελιά νεότητας στο ξύλο αλλά και ένα απαλό, ζεστό και ρομαντικό «vibe» στο γυαλί.

inart-pink-gold-furniture-to-go-for

Προτεινόμενα  έπιπλα.

Σας προτείνω να εστιάσετε  στα μικρά έπιπλα που ενεργούν ως βασικά κομμάτια σε όλο τον χώρο. Για την κρεβατοκάμαρα εστιάστε στα πανέμορφα τραπεζάκια από ξύλο και τοποθετήστε τις σύγχρονες λάμπες ανάγνωσης. Τα φωτιστικά οροφής είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Ειδικά για το σαλόνι σας προτείνουμε να επιλέξετε όμορφα ροζ – χρυσά βάζα και ψηλά κηροπήγια για μια επιπλέον δόση «πολυτέλειας».

Σας άρεσαν οι ιδέες. Διαβάστε περισσότερα άρθρα σχετικά με την διακόσμηση και τα έπιπλα στο blog μας.