Τραπέζι γάμου: Απόλυτος ρομαντισμός!

Furniture - The basics

Βασικά έπιπλα

Για να δημιουργήσετε τη μαγική γωνία επιλέξτε μικρά ρομαντικά αντικείμενα όπως ένα στρογγυλό τραπέζι δυο ατόμων, σε λευκό τόνο. Ακόμα και αν το τραπέζι σας δεν είναι λευκό, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί με την πρόσθεση ενός λευκού τραπεζομάντιλου (δείτε παρακάτω). Επίσης η υποστηρικτική καρέκλα θα πρέπει να είναι και αυτή σε λευκό χρώμα. Αυτός ο συνδυασμός "αγκαλιάζει" ένα ρομαντικό design και προσφέρει μια άμεση κομψότητα.

Decorative-Items

Διακοσμητικά

Για να υποστηρίξετε τα κεντρικά έπιπλα – τραπέζι και καρέκλα- θα πρέπει να διακοσμήσετε με προσοχή. Τοποθετήστε κρυστάλλινα ασημένια κηροπήγια μαζί με μια λευκή πιατέλα η οποία θα περιέχει τα κεράσματα για τους καλεσμένους και να μη ξεχάσετε να τοποθετήστε και τα κρυστάλλινα ποτήρια για να προσφέρετε τη σαμπάνια της επιλογής σας.

Colours fabrics and supporting details

Χρώματα, υφάσματα και υποστηρικτικές λεπτομέρειες

Ένα λευκό τραπεζομάντιλο διακοσμημένο με δαντέλα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό look. Για να “ζωντανέψετε” το αποτέλεσμα μην ξεχάσετε να προσθέσετε λουλούδια ή μια γλάστρα με λουλούδια που ανθίζουν. Η προσθήκη φυσικών στοιχείων καθιστά το αποτέλεσμα πιο όμορφο και ζωντανό.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με inart έπιπλα εδώ