Τάση της σεζόν: Μοντέρνο Chic!


inart-trending-now-contemporary-chic-01

O καναπές

Μαλακά υφάσματα αγκαλιάζουν τον καναπέ, προσφέροντας την απόλυτη πολυτέλεια: πραγματική άνεση που σας αρέσει να απολαμβάνετε όλη την ημέρα. Ο σχεδιασμός είναι ένα τέλειο μείγμα μοντέρνων γραμμών, άκρων και καμπυλών με μια μαγευτική και κλασική αίσθηση – λόγω των κουμπιών του. Τα ξύλινα πόδια είναι μια σημαντική τελική λεπτομέρεια, προσθέτοντας τη νότα της φροντίδας που απαιτείται όταν δημιουργείτε ένα πραγματικά "κομψό" δωμάτιο.

 

inart-trending-now-contemporary-chic-02

Tα τραπέζια

Πώς αλλιώς θα δώσουμε "κομψό" vibe μέσα στο δωμάτιο; Μα φυσικά προσθέτοντας έπιπλα από γυαλί ή plexi-glas! Ένα μικρό τραπέζι μπροστά από τον καναπέ ή από την πλευρά του δωματίου, δημιουργεί την luxurious αίσθηση που θέλουμε να πετύχουμε. Συνδυάστε το με ένα καθρέφτη τοποθετημένο στον τοίχο!

 

inart-trending-now-contemporary-chic-03

Tα χρώματα

Η μοντέρνα chic παλέτα περιέχει γκρι και μπεζ αποχρώσεις, ενώ εμφανίζονται επίσης και λεπτομέρειες σε ασημί χρώμα. Η ανάμειξη λευκού με απαλές γήινες αποχρώσεις είναι ένας κλασικός χρωματικός συνδυασμός όταν θέλουμε να δώσουμε μια πολυτελή αίσθηση. Η καθαρότητα του λευκού μαζί με την "οικεία" αίσθηση των γήινων τόνων, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση που, όταν αναμειγνύεται σωστά, μας δίνει ένα εκπληκτικό contemporary chic στυλ διακόσμησης, τόσο εντυπωσιακό και υπέροχο!

Ανακάλυψε περισσότερες ιδέες με έπιπλα inart εδώ