Ροζ: Η νέα τάση του Φθινοπώρου

 The velvet armchair

 

 

Η Βελούδινη πολυθρόνα

Τα βελουτέ υφάσματα είναι και πάλι στη μόδα και μια βελούδινη πολυθρόνα, όπως και να το κάνουμε, προσδίδει μια ιδιαίτερη νότα πολυτέλειας στο σαλόνι μας ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει το στυλ του σπιτιού χωρίς υπερβολές. Ειδικά σε ένα σαλόνι όπου κυριαρχούν τα γκρι ή γενικά ουδέτερα χρώματα μια πολυθρόνα σε ροζ χρώμα είναι το απόλυτο statement. Επιλέξτε μια ροζ αναπαυτική πολυθρόνα σε μαγευτικό σχέδιο που εκτός από ότι θα προσθέσει χαρακτήρα στο χώρο σας είναι το έπιπλο που θα σας φιλοξενεί τα κρύα απογεύματα το χειμώνα παρέα με ένα βιβλίο ή ένα ζεστό ποτήρι σοκολάτα ή τα πρωινά της Κυριακής όταν απολαμβάνουμε με φίλους ή με την οικογένεια μας το σπίτι μας.

 

 

 

The pillows

 

Τα μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια προσδίδουν στυλ σε ένα σαλόνι και αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να το αλλάξουν τελείως. Αν το σαλόνι σας είναι σε παλ αποχρώσεις τότε θα πρέπει να επιλέξετε πιο έντονα χρώματα στα μαξιλάρια σας. Επίσης, καλό είναι να επιλέξετε 2-3 διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικές υφές. Επιλέξτε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο το στυλ του καναπέ σας αλλά και ολόκληρου του σαλονιού σας. Συνδυάστε γούνα με βελούδο ή μετάξι. Έτσι, θα δόσετε ζεστασιά και στυλ στο χώρο. Επιλέξτε μαξιλάρια σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ για να προσθέσετε χρώμα στο σαλόνι σας.

 

Vases and candle holders

 

Βάζα και κεριά

 

Τα διακοσμητικά αντικείμενα που δε λείπουν από κανένα σπίτι είναι τα βάζα και τα κεριά. Αφού έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας με έπιπλα σε ροζ αποχρώσεις, υποστηρίξτε το στυλ με όμορφα βάζα από γυαλί και κεριά σε ροζ και γκρι αποχρώσεις. Τοποθετείστε τα στο τραπέζι ή στο κομοδίνο, ή στο πάτωμα ώστε να μεγιστοποιήσετε το σύγχρονο στυλ.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με έπιπλα και διακοσμητικά inart εδώ