Πρόταση του μήνα: Κλασική κομψή τραπεζαρία

The materials

 

 

Τα υλικά

Για να τονίσουμε το κλασικό στυλ, θα πρέπει η επιλογή των επίπλων να πληροί  συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το να είναι κατασκευασμένα από τα ποιοτικότερα υλικά, όπως το μασίφ ξύλο. Μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη, ένα πανέμορφο κομοδίνο, ένα ψηφιδωτό τοίχου, και τέλος, ένα μαγευτικό τραπέζι με τις αντίστοιχες καρέκλες. Όλα αυτά, δημιουργούν αυτό το ανεκτίμητο στυλ στο χώρο σας.

 The design

Τα σχέδια

Το μυστικό του εντυπωσιακού τελικού αποτελέσματος είναι οι κλασικές και κομψές γραμμές. Η πετυχημένη αυτή συνταγή αρμόζει και εδώ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διατηρήσετε απλές γραμμές και σχέδια, όπως οι στρογγυλές καρέκλες και το κλασικό ξύλινο τραπέζι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον πανέμορφο πολυέλαιο. Εξίσου σημαντικό είναι το χαλί, το οποίο διατηρεί την αρμονία μεταξύ του κλασικού και του μοντέρνου.

Τα χρώματα

Υποδεχτείτε τους γήινους τόνους! Λευκό, γκρι και απαλό καφέ από τη διαχρονική παλέτα, είναι η επιλογή των αποχρώσεων που επιτρέπουν στο φως να τονίσει τη σύνθεση και παράλληλα να δημιουργήσει ένα αίσθημα άνεσης, ιδανικό για το τέλος του φθινοπώρου και την αρχή του χειμώνα.

Δείτε περισσότερες προτάσεις επίπλων inart εδώ.