Πρόταση του μήνα: Winter loves Pink Gold!

The Materials

Χρώματα

Αυτός ο χειμώνας είναι γεμάτος ροζ, αλλά όχι σκέτο ροζ. Ο συνδυασμός του χρυσού με το ροζ αποτελεί το τέλειο μείγμα χρωμάτων, δημιουργώντας την επιθυμητή αίσθηση της πολυτελούς κομψότητας. Το απαλό, μοντέρνο ροζ σε ανάμειξη με το πολυτελές, δυναμικό χρυσό, δημιουργεί ένα αρμονικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο θέλεις σίγουρα να απολαμβάνεις.

 

Υφές και υλικά

Απαλά υλικά και έντονα μέταλλα. Το σύγχρονο στυλ του ροζ χρυσού αποδεικνύει ότι τα αντίθετα έλκονται. Ο ζεστός, πολυτελής, βελούδινος καναπές συνδυάζεται τέλεια με το λαμπερό τραπέζι με τα χρυσά πόδια. Αυτή η προσέγγιση του γιν και γιανγκ διαμορφώνει ένα σαλόνι γεμάτο ζεστασιά και κομψότητα, που θα σας κάνει να αγαπήσετε αυτό το χειμώνα.


The Design

Σχεδιασμός

Το μοντέρνο στυλ αναμιγνύεται με το κλασικό. Ισχυρές γραμμές, όπως το τραπέζι σε σχήμα διαμαντιού, συνδυάζεται με το κλασικό στυλ του καναπέ και της πολυθρόνας. Τα γεωμετρικά σχήματα που έχουν γίνει τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με τις all-time classic σχεδιαστικές λεπτομέρειες του καναπέ.


Βρείτε περισσότερες ιδέες με inart έπιπλα εδώ.
inspiration-of-the-month-january-colaz