Πρόταση του μήνα: Velvet and Sparkly Christmas!

Φέτος, η ομάδα της inart σας προτείνει να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου αποτέλεσε για εμάς μια δυναμική πηγή έμπνευσης, προτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό look που θα κάνει το σαλόνι σας να ξεχωρίζει.

Χρησιμοποιήσαμε την πιο hot τάση της σεζόν, το βελούδο, για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη εκδοχή της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που αναμιγνύει μπλε και χρυσό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αλλά πολυτελές αποτέλεσμα. Θα θελήσετε να το υιοθετήσετε αμέσως!

Velvet Luxury

Το βελούδο είναι μία από τις ισχυρότερες τάσεις της εποχής και ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά του χειμώνα. Ξεχωριστό & φινετσάτο, έκανε μια δυναμική είσοδο στα σύγχρονα σπίτια, καταφέρνοντας να φέρει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Πώς όμως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υλικό αυτό στο μέγιστο; Είναι απλό. Δημιουργούμε μια διακόσμηση που διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να «τολμήσετε» να παίξετε με τις μορφές και τα σχήματα, για να δημιουργήσετε μία μοναδική σύνθεση.

Sparkle & Shine

Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή της λάμψης! Για να πετύχετε την λάμψη όμως, θα πρέπει να προσθέσετε αντικείμενα τα όποια έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.
Σας προτείνουμε να συνδυάσετε αρμονικά, αντικείμενα από ασήμι και χρυσό, για να δημιουργήσετε ένα έξυπνο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε έναν εντυπωσιακό, χρυσό καθρέφτη και συνδυάστε τον με ένα ιδιαίτερο επιδαπέδιο φωτιστικό, ώστε να δημιουργήσετε ένα λαμπερό σκηνικό για τις εορταστικές σας στιγμές.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Φέτος σας προτείνουμε εναλλακτική λύση για το στολισμό του δέντρου σας. Τολμήστε να αλλάξετε το καθιερωμένο κόκκινο με στολίδια σε μπλε & ασημί αποχρώσεις.
Το υπέροχα στολισμένο δέντρο σας θα σας χαρίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα.

Τα έπιπλα

Τα βελούδινα έπιπλα από μόνα τους είναι εντυπωσιακά και είναι οι πρωταγωνιστές μέσα σε ένα δωμάτιο. Για μια πιο έντονη αίσθηση επιλέξτε τα έπιπλα αυτά να είναι σε αποχρώσεις που τραβούν την προσοχή, όπως ένα ανάκλιντρο, σε μπλε ρουά χρώμα κι ένα σετ σκαμπώ σε παρόμοιες αποχρώσεις. Ένα coffee table με μεταλλικά πόδια με χρυσές λεπτομέρειες, και γυάλινη επιφάνεια, είναι ιδανική επιλογή για αυτό το στυλ που θέλουμε να πετύχουμε.

Οι στρογγυλεμένες άκρες, τα όμορφα μεταλλικά πόδια και οι βελούδινες επιφάνειες, καταφέρνουν να ισορροπήσουν απόλυτα την κομψότητα και το σύγχρονο στυλ.

Προσθέστε έξτρα προσωπικότητα στο χώρο με μια κονσόλα κομψού design, σε αποχρώσεις του χρυσού. Θα δώσει μια πολυτελή αίσθηση στο χώρο.
Τέλος, τοποθετήστε μαξιλάρια σε χρωματικούς τόνους που ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο, και ολοκληρώστε αυτό το μοναδικό στυλ διακόσμησης.

Τα διακοσμητικά

Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, τα διακοσμητικά αντικείμενα που τοποθετούνται στις επιφάνειες των επίπλων ή κρέμονται στον τοίχο, πρέπει να αγκαλιάζουν την χρωματική παλέτα και τη διάθεση του δωματίου. Αυτό σημαίνει κηροπήγια και εντυπωσιακά βάζα με ξεχωριστό design & χρυσές λεπτομέρειες.

Φέτος τα Χριστούγεννα υποδεχόμαστε τη φύση στο σπίτι μας! Για να υποστηρίξετε την εξωτική εμφάνιση πρέπει να επιλέξετε εκκεντρικά και πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία. Διακοσμητικά κλουβιά όπως και εξωτικά flamingo ολοκληρώνουν το «ζωντανό» περιβάλλον.

Μια μοναδική, παραμυθένια σύνθεση, που αναπαριστά τη μαγεία των Χριστουγέννων. Όταν όλα λάμπουν και κάθε ανθρώπινη καρδιά χτυπάει ρυθμικά μαζί με το πνεύμα των εορτών, αυτή είναι η μαγεία των Χριστουγέννων.
Αυτή είναι η μαγεία της inart!


Ανακαλύψτε περισσότερα έπιπλα και διακοσμητικά με την υπογραφή της inart & μεταμορφώστε το χώρο σας.
Εμπνευστείτε για μια μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εδώ.