Πρόταση του Μήνα: Country Style

Το κομοδίνο

Τα έπιπλα που συνήθιζαν να βρίσκονται στο παρασκήνιο μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές! Ένα ολοκαίνουριο κομοδίνο που δίνει μια αίσθηση "vintage"και είναι κατασκευασμένο από ξύλο με μεταλλικές λαβές, είναι το έπιπλο κλειδί που «οδηγεί» προς το δρόμο για το "country style". Στην κορυφή του κομοδίνου τοποθετήστε ξύλινα αγγεία και μικρά μεταλλικά διακοσμητικά κομμάτια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

inart-blog-protasi-tou-mina-septemvrios-komodino

Η πολυθρόνα

Το δεύτερο κομμάτι των επίπλων που πρέπει να επενδύσετε είναι μια όμορφη πολυθρόνα ο οποία παρέχει μια άνετη και βολική θέση δίνοντας παράλληλα μια vintage ουσία και κομψότητα. Επιλέξτε την πολυθρόνα σε γκρίζο χρώμα και συμπληρώστε την εμφάνιση με μαξιλάρια σε γήινους τόνους.

inart-blog-protasi-tou-mina-septemvrios-poluthrona

Το χαλί

Το σωστό χαλί μπορεί να δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο στα έπιπλα σας... η μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα που ελπίζατε να δημιουργήσετε. Το Country style απαιτεί χαλί με γήινους τόνους, δίνοντας την εντύπωση πως είναι αρκετά χρησιμοποιημένο, με άλλα λόγια να είναι ένα χαλί που δεν δε φοβάσαι, να παίζεις με τα παιδιά σου, να ξαπλώνεις και να διαβάζεις.

Ενισχυτικά/υποστηρικτικά έπιπλα

Συμπληρώστε την εμφάνιση αναμειγνύοντας ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα για να δημιουργήσετε ένα «ζεστό» αλλά μοντέρνο αποτέλεσμα. Ξύλινα κάδρα , ρολόγια τοίχου με μεταλλικές λεπτομέρειες και τραπεζάκια με ξύλινες επιφάνειες και μεταλλικά πόδια είναι οι έξυπνες επιλογές που υποστηρίζουν το Country style.

Βρείτε περισσότερες ιδέες με inart έπιπλα εδώ.