Πρόταση του μήνα - Οκτώβριος 2016 - Η τέλεια εμπειρία: μια γωνία για τους λάτρεις των αυτοκινήτων

 

Ο καναπές: τα πάντα γύρο από το αυτοκίνητο.

Πάντα σας παροτρύνουμε να επιλέγετε ασυνήθιστα έπιπλα .. και δεν μπορείτε να διαλέξετε κάτι πιο εξαιρετικό από αυτόν τον πανέμορφο καναπέ σε σχήμα -αυτοκίνητου! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι κατασκευασμένο από μέρη ενός πραγματικού αυτοκινήτου –ακόμα και τα φώτα λειτουργούν! Εφαρμόζοντας έναν όμορφο δερμάτινο καναπέ, άνετο και κομψό, σε ένα ντελικάτο καφέ χρώμα έχετε κάτι περισσότερο από έναν καναπέ -είναι αφορμή για να αρχίσει μια συνομιλία και ένα έπιπλο που κάθε επισκέπτης σας θα παρατηρήσει και θα θυμάται για πάντα.

inart-blog-months-inspiration-october-01

Στοιχείο – κλειδί Νο 2: το τιμόνι.

Το βασικό στοιχείο μπορεί να είναι ο καναπές-αυτοκίνητο, αλλά ένα δεύτερο στοιχείο που αντανακλά την εμπειρία της οδήγησης είναι απαραίτητο. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το στυλ που οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα αγαπήσουν. Μιας και κανένα λουκ δεν είναι πλήρες, με ένα μόνο στοιχείο, προτείνουμε ένα μικρό διακοσμητικό κομμάτι τοποθετημένο σε ένα βοηθητικό τραπέζι, όπως ένα ρολόι τιμονιού, φτιαγμένο με ξύλο και ατσάλι. Αυτό το αξεσουάρ αντιπροσωπεύει το ύφος της οδήγησης, είναι πρακτικό αλλά δίνει και μια αίσθηση ρετρό.

Μικροέπιπλα: επιλέξτε κάτι δερμάτινο.

Για να υποστηρίξετε τη μοναδική επιλογή των επίπλων σας (καναπές-αυτοκίνητο) και για να δημιουργήσετε μια γωνία με ένα πιο έντονο «vibe», επιλέξτε μικρά έπιπλα από δέρμα όπως ένα πρακτικό σκαμπό -σε καφέ χρώμα για να ταιριάζει με τον καναπέ, και μερικά μαξιλάρια που να μοιάζουν δερμάτινα. Μην το παρακάνετε όμως. Δύο ή τρία μικρά δερμάτινα διακοσμητικά κομμάτια είναι όλα όσα χρειάζεστε.

inart-blog-months-inspiration-october-02

Ξύλινα τραπέζια: απλά απαραίτητα

Για να δημιουργήσετε μια γωνιά με ένα πιο έντονο «vibe», επιλέξτε κομμάτια επίπλων από ξύλο, ατσάλι και δέρμα. Επιλέξτε δύο βοηθητικά τραπεζάκια αντί του ενός προκειμένου να προσθέσετε μια μοντέρνα όψη στη γωνία – ένα τραπεζάκι είναι η συνήθης κλασική επιλογή. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε τα δύο τραπεζάκια σε διαφορετικά σχέδια, έτσι ώστε να επιτύχετε μία ακόμη πιο φρέσκια ​​και μοναδική εμφάνιση.

inart-blog-months-inspiration-october-03

 

inart-blog-months-inspiration-october-04

Σας άρεσαν οι ιδέες; Βρείτε περισσότερα άρθρα για έπιπλα στο blog μας.