Πρόταση του μήνα : May’s modern ethnic style

inart-sofa 

Ο καναπές

 

Υιοθετήστε το ethnic lifestyle με πολύχρωμα πουφ ή καναπέδες στο σαλόνι σας και προσθέστε μια μοναδική ζεστασιά στον χώρο σας. Ο ξεχωριστός inart αναπαυτικός εμπριμέ καναπές θα μετατρέψει τον χώρο σας σε ένα chic μοντέρνο άνετο σαλόνι με μοναδικό ethnic στυλ.

 

 

inart-tables 

 

Τα τραπέζια

Δώστε έμφαση στα έπιπλα και προτιμήστε τα ξύλινα έπιπλα σε γήινους τόνους για να προσφέρετε ένα τόνο ζεστασιάς και χαλαρότητας στο χώρο σας. Έχουμε επιλέξει για εσάς τραπεζάκια με στυλ αλλά που συνδυάζονται αρμονικά με το ethnic στυλ. Οι τελευταίες τάσεις απαιτούν, όχι ένα, αλλά δυο ή ίσως και περισσότερα μικρά τραπεζάκια μπροστά από τον καναπέ σας.

 

Aριστουργήματα της φύσης

Το ethnic στυλ έχει συνδυαστεί με την φύση και την ξεγνοιασιά, οπότε το βασικότερο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε όμορφα και διαφορετικά φυτά εσωτερικού χώρου για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Επιλέξτε μικρά ή μεγαλύτερα φυτά - ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας - και φέρτε τη φύση ένα βήμα πιο κοντά σας. Βάλτε μια όμορφη γλάστρα κοντά στη μπαλκονόπορτα του σαλονιού σας ή μερικά μικρά γλαστράκια πάνω στο παράθυρο. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με inart έπιπλα εδώ.