Ξύλινες σκάλες διακόσμησης: 5 φρέσκες ιδέες για το σπίτι σας

Συμβουλές που κάνουν το σπίτι μας να φαίνεται μοντέρνο και μοναδικό. Η ξύλινη σκάλα κάνει ακριβώς αυτό με το να είναι μια έκπληξη -όπως όταν τη βρείτε σε ένα μπάνιο! Ωστόσο, όταν το κάνετε, ένα πράγμα είναι σαφές για το σπίτι σας είναι: είναι σύγχρονο, και το ίδιο και οι ιδιοκτήτες του

Αν σας αρέσει η ξύλινη σκάλα ως μια ιδέα διακόσμησης για το σπίτι σας, διαβάστε παρακάτω τους 5 δροσερούς τρόπους που εμείς στην inart, πρώτοι σας προτείνουμε να δοκιμάσετε.


 

Στο σαλόνι

Σας αρέσει να έχετε τις εικόνες των αγαπημένων σας στο σαλόνι; Αν ναι, χρησιμοποιήστε μια ξύλινη σκάλα και εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που τις  κρεμάτε στον τοίχο, -όπως φαίνεται στην εικόνα. Δρα ως ένα δεύτερο πλαίσιο με τις εικόνες, δημιουργώντας ένα γλυκό και φρέσκο ​​αποτέλεσμα

inart-blog-tips-wooden-ladder-decoration

 

Στην κρεβατοκάμαρα

Μπορεί μια ξύλινη σκάλα να σας βοηθήσει να οργανώσετε το σπίτι σας; Ναι μπορεί! Απλά τοποθετήστε μερικά κουτιά στα σκαλιά της και τοποθετήστε μέσα όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε κάθε μέρα.

inart-blog-tips-wooden-ladder-decoration

 

Σαν σκίαστρο

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε έναν κήπο, κρεμάστε την ξύλινη σκάλα σε ένα από τα δέντρα και στη συνέχεια να κρεμάσει ένα κομμάτι ύφασμα για να δημιουργήσετε σκιά από τον ήλιο. Τώρα έχετε μια πολύ όμορφη ρομαντική γωνιά, ιδανική για εκείνες τις καλοκαιρινές νύχτες που χαλαρώνεται με τους φίλους σας.

 

inart-blog-tips-wooden-ladder-decoration

Στο μπάνιο

Εδώ, η ξύλινη σκάλα δεν είναι απλά μια όμορφη προσθήκη, είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο επίσης. Τοποθετήστε την σταθερά δίπλα στο νεροχύτη και κρεμάστε πάνω της τις πετσέτες σας. Οι καλεσμένοι σας θα εκπλαγούν ευχάριστα!

inart-blog-tips-wooden-ladder-decoration

 

Στο μπαλκόνι

Χρησιμοποιήστε μία ξύλινη σκάλα ως σύγχρονη γλάστρα για να δημιουργήστε το δικό σας μικρό κήπο στο μπαλκόνι σας. Το μυστικό σε αυτή την όμορφη ιδέα είναι το ύψος της σκάλας -τώρα μπορείτε να θαυμάσετε τα λουλούδια σας φτάνοντας μέχρι τον τοίχο!

 

Σας άρεσε η ξύλινη σκάλα ως ιδέα διακόσμησης; Περισσότερες εμπνευσμένες συμβουλές στο blog της inart.