Κονσόλα εμπνευσμένη από τη φύση, με την υπογραφή της inart.

Διαχρονικά και ευπροσάρμοστα, μπορούν να δημιουργήσουν μια χαλαρή διάθεση μέσα στο σπίτι σας, και παράλληλα να φέρουν ζεστασιά και φως σε αυτό, μετατρέποντάς το σε ένα ήσυχο καταφύγιο για χαλάρωση. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός στα έπιπλα, με έμπνευση από την απαράμιλλή ομορφιά της φύσης, προσφέρει μοναδική ομορφιά στην εσωτερική διακόσμηση.

Στην inart, κάθε σεζόν κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ανανεώνουμε ή προσαρμόζουμε τις συλλογές μας, ώστε να αποτυπώνουμε σ’ αυτές μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής. Μία από αυτές τις τάσεις αφορά τη γοητεία που εκπέμπει η φύση και τα στοιχεία της. Σε μια καθημερινότητα που χαρακτηρίζεται από γρήγορους κι εντόνους ρυθμούς, κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε διαρκώς με μια ψηφιακή συσκευή ανά χείρας, δημιουργείται όσο ποτέ η ανάγκη να ψάξουμε για λίγη ισορροπία, ηρεμία και σταθερότητα. Και η φύση αποτελεί ιδανική πηγή έμπνευσης!

Ένας τρόπος να έρθουμε πιο κοντά σ’ αυτή, είναι να χρησιμοποιήσουμε φυσικά υλικά, χρώματα ή σχήματα, στο σχεδιασμό επίπλων για τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η δομή και οι υφές των υλικών, είναι που κάνουνε κάποια τέτοια έπιπλα να ξεχωρίζουν για την ανεπιτήδευτη, φυσική τους εμφάνιση.

Οι σχεδιαστές και οι διακοσμητές προτείνουν μια μοναδικής ομορφιάς και χρηστικότητας κονσόλα από μασίφ φύλο σε natural αποχρώσεις, ιδανική για χώρους μοντέρνου σχεδιασμού ή ανάλογης διακόσμησης. Η συγκεκριμένη κονσόλα συμπεριλήφθηκε ως πρόταση στο blog της παγκόσμιου φήμης εμπορικής έκθεσης Ambiente. Δείτε εδώ

Θα αποτελέσει την ιδανική προσθήκη στο σαλόνι ή την είσοδο ενός σπιτιού, ενός επαγγελματικού χώρου ή ενός δωμάτιου ξενοδοχείου. Το σίγουρο; Θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Με την καθαρή και ιδιαίτερη εμφάνισή της δημιουργεί την τέλεια βάση για να τοποθετήσεις πάνω της διακοσμητικά στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με τη φύση, όπως ξύλινα ή τσιμεντένια βάζα ή μπολ, φυτά εσωτερικού χώρου ή ξύλινες κατασκευές. Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός που θα χαρίσει μια τόσο ευχάριστη και ελκυστική νότα στη διακόσμηση.

Γι’ αυτό εμπνευστείτε και αγκαλιάστε τη φυσική εμφάνιση στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με έπιπλα κατασκευασμένα από κομμάτια ακατέργαστου ξύλου σε γήινους τόνους.
Εξερευνήστε περισσότερες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης που θα κάνουν το χώρο σας πραγματικά ξεχωριστό στο www.inart.com