Hotel Deco: Αναζωογονητική εμφάνιση δίπλα στη πισίνα

Chaise longue-inart

Ξαπλωτή πολυθρόνα

Κάθε πισίνα θα πρέπει να περιβάλλεται από αναπαυτικές στυλάτες ξαπλώστρες για ατελείωτη χαλάρωση δίπλα στην πισίνα σας. Οι ξαπλώστρες της inart το πετυχαίνουν χάρη στο minimal σχεδιασμό τους και στα φυσικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες.  Εμπνευσμένες από το μεσογειακό καλοκαίρι και την ξεγνοιασιά που προσφέρει, οι επισκέπτες σας θα εκτιμήσουν την επιλογή σας.

 

Table and chairs-inart

Τραπέζι και καρέκλες

 

Για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση γύρω από την πισίνα και να έχετε ένα λειτουργικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, επιλέξτε έπιπλα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Οι σχεδιαστές και διακοσμητές της inart, έχουν επιλέξει τραπεζάκι και καρέκλες που ταιριάζουν απόλυτα με τις ξαπλώστρες αλλά ταυτόχρονα είναι άνετες προσφέροντας στους επισκέπτες σας χαλάρωση πριν βουτήξουν!

  

 

Pillows-inart

Μαξιλάρια

Προσθέστε μια «πινελιά» χρώματος και δώστε μοναδικό χαρακτήρα στο μινιμαλιστικό στυλ που δημιουργήσαμε παραπάνω, επιλέγοντας γαλάζιες αποχρώσεις όπως το περιβάλλον γύρω σας: τα χρώματα του νερού μέσα στην πισίνα, τη θάλασσα, τον ουρανό.  Επιλέξτε μαξιλάρια με σχέδιο το διάσημο ελληνικό μάτι και δημιουργήστε ένα περιβάλλον πιο ζωντανό, διασκεδαστικό και μοντέρνο.

Εξερευνήστε περισσότερες ιδέες για ξενοδοχεία εδώ

Βρείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα inart εδώ.