Η θρυλική Frida Kahlo θα είχε ένα «Σπίτι όπως το φαντάστηκε»

 

 

inart- frida khalo - 01

 

Θα μπορούσε να είναι η θρυλική Frida Kahlo, γνωστή ζωγράφος από το Μεξικό για τα ασύμβατα έργα τέχνης της και την επιβλητικότητα της προσωπικότητάς της. Η Frida, μια παθιασμένη γυναικά με εκρηκτικό ταπεραμέντο και ασυνήθιστο στυλ θα είχε ένα «Σπίτι όπως το φαντάστηκε».

 

 

Αποτελεί πηγή έμπνευσης για το ψυχικό της σθένος. Μια γυναίκα που δεν φοβήθηκε να εκφράσει τις ανησυχίες της και να αποτελέσει πρότυπο για τον δυναμισμό και την εκφραστικότητά της.

Όντας θυελλώδης και ανατρεπτική, ο χώρος της δε θα μπορούσε παρά να διακρινόταν από πολύχρωμη και χαλαρή διάθεση. Με ζωηρά, έντονα χρώματα, ethnic μοτίβα, ιδιαίτερη αισθητική και τολμηρές διακοσμητικές πινελιές! Στην inart ο δυναμικός χαρακτήρα της Frida Kahlo εκφράζεται μέσα από μια συλλογή επίπλων και διακοσμητικών που ξεχωρίζει.

 

inart - frida khalo - 03 

 

Επιλέξαμε μια χρωματική παλέτα που περιέχει έντονες αποχρώσεις από μπλε, φούξια, κίτρινο και πράσινο. Δώσαμε rustic ύφος και look hacienda επιλέγοντας μια peacock πολυθρόνα. Οι φυσικές υφές και υλικά όπως ξύλο, ψάθα και μπαμπού είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και φυσικά η λατρεία της Frida για τα πολύχρωμα λουλούδια εκφράζεται μέσα από τα διακοσμητικά στοιχεία και τα floral μοτίβα που επιλέχθηκαν για να ολοκληρώσουν τη διακόσμηση.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η Frida Kahlo θα ένιωθε υπέροχα στο ατελιέ που της ετοιμάσαμε!

 

inart - frida khalo - 04

 

Θέλεις ένα «Σπίτι όπως το φαντάστηκες!»;

Στην inart θα βρεις ιδέες που έχουν πάντα κάτι περισσότερο να δώσουν… την έμπνευση, για να εκφράσεις τη δική σου προσωπικότητα, το δικό σου στυλ!

Βρες τα συνεργαζόμενα καταστήματα inart της περιοχής σου εδώ.