Φοιτητικό σπίτι!

Επιτέλους!!! Οι κόποι ανταμείβονται.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Για πολλούς το πρώτο δικό τους σπίτι είναι γεγονός. Η φοιτητική ζωή που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο άλλων, τώρα είναι δικό τους επίτευγμα.

Ποιος είπε ότι το φοιτητικό σπίτι δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και όμορφο;

Η inart μέσα από την αστείρευτη συλλογή της, είναι έτοιμη να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επάνδρωσης και διακόσμησης ενός φοιτητικού σπιτιού. Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε 3 διαφορετικά στιλ.

Scandi Style

Χρώματα παστέλ σε συνδυασμό με σουηδικό ξύλο και γυαλί σε απλές γραμμές. Νεανικοί συνδυασμοί που δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα και δημιουργική διάθεση. inart deco decoration fititiko spiti scandi.

Industrial

Συνθέσεις από μέταλλο, ξύλο και δέρμα. Πολλά σκαμπό για τους φίλους, ένα μεγάλο ρολόι παρέα με το στόχο για βελάκια. Παλέτες, τούβλο και μποέμικη διάθεση. inart deco decoration fititiko spiti industrial

Floral

Ο τοίχος βαμμένος σε αντίκ ροζ, μεταλλικό ρομαντικό κρεβάτι και floral πολυθρόνα. Μια υπέροχη κοριτσίστικη κρεβατοκάμαρα, πολλά λουλουδάτα σκαμπό, παρεΐστικη διάθεση και ατελείωτες συζητήσεις.  inart deco decoration fititiko spiti romantic