Φέρτε την Άνοιξη στο σπίτι σας με luxury πινελιές!

Θέλετε να νιώσετε την ανοιξιάτικη αύρα μεταμορφώνοντας το χώρο σας και δίνοντάς του ξεχωριστό χαρακτήρα; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνουν οι διακοσμητές της inart.

Φέτος την άνοιξη ,μια από τις κυρίαρχες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι η «επέλαση» των παστέλ χρωμάτων που με τη ρομαντική απαλή και νοσταλγική υφή τους δίνουν μια άλλη διάσταση στη διακόσμηση. Το dusty pink είναι μια απόχρωση που έχει μεγάλο ρεύμα.  Δώστε χαρακτήρα στο χώρο σας με έναν βελουτέ καναπέ αυτής της απόχρωσης. Έτσι θα συνδυάσεις την αίσθηση του «παλιού» με το μοντέρνο. 

Μην ξεχνάς πως οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν αέρα πολυτέλειας. Στο design ότι λάμπει είναι χρυσός… και δίνει μια ultra chic διάσταση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Διακοσμητικά, καθρέφτες, κηροπήγια με χρυσές λεπτομέρειες είναι το απόλυτο must have για να δώσετε μια αριστοκρατική νότα στο χώρο σας.

Ο καθρέφτης αποτελεί ένα μοναδικό αντικείμενο πολυτέλειας που μπορεί κάποιος να βάλει στο σαλόνι του. Προτιμήστε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη σας κοντά σ’ ένα παράθυρο έτσι ώστε να ακτινοβολεί ακόμα περισσότερο το φυσικό φως σε όλο το υπόλοιπο δωμάτιο. Μην ξεχνάτε πως ο καθρέφτης θα προσθέτει αρκετά τετραγωνικά στο χώρο και θα κάνει το καθιστικό σας να φαίνεται μεγαλύτερο! Επιλέξτε καθρέφτη σε χρυσό χρώμα και δώστε μια κομψή νότα στο χώρο.

Τοποθετήστε ένα μικρό τραπεζάκι σε χρυσή απόχρωση για να δώσετε λάμψη. Οι μεταλλικές επιφάνειες ή τα μεταλλικά αντικείμενα θα δώσουν μια glamourous πινελιά στο χώρο. Η λάμψη των μετάλλων δίνει μια αίσθηση συμμετρίας στο χώρο, και παράλληλα μια αίσθηση πολυτέλειας. Προσοχή όμως! Θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει ισορροπία. Θα το επιτύχετε τοποθετώντας 2-3 αντικείμενα, πχ βάζα,  με διαφορετικά ύψη και διαστάσεις.

Η άνοιξη σημαίνει λουλούδια. Αν και τα διάφορα prints και patterns έχουν πλέον την τιμητική τους όλον τον χρόνο,  την Άνοιξη κερδίζουν λίγο παραπάνω έδαφος. Floral attack λοιπόν! Μια από τις προτάσεις μας είναι η floral ταπετσαρία. Οι floral πινελιές θα δώσουν extra φρεσκάδα στο χώρο σας.  Αν θέλετε κάτι λιγότερο έντονο μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία σε ανοιχτά χρώματα και που θα κοσμεί μόνο έναν τοίχο από το σπίτι σου.

Η προσωπική σας πινελιά θα δώσει την εικόνα που επιθυμείτε εσείς να έχει το σπίτι σας! Συνδυάστε τα 2-3 tips που σας αναφέραμε και δημιουργήστε έναν χώρο που θα σας αναζωογονεί και θα σφύζει από Άνοιξη! Κάντε τον χώρο σας πιο δροσερό και φωτεινό, χαρίζοντας του μια αίσθηση αέρινης ελευθερίας!

Ανακάλυψε περισσότερες ιδέες με έπιπλα inart εδώ