DIY: Γεωμετρικά σχήματα στον τοίχο σας

 


Βήμα 1

Το ευκολότερο βήμα απ 'όλα! Επιλέξτε τον τοίχο που θέλετε να βάψετε. Καθαρίστε  την περιοχή από τα έπιπλα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να τα λερώσετε με το χρώμα. Αφαιρέστε τυχόν έργα τέχνης που θα μπορούσαν να κρέμονται στον τοίχο και καλύψτε όλες τις τρύπες από καρφιά.

inart-blog-post-geometric-shapes-01

Βήμα 2

Βάψτε τον τοίχο με ένα φωτεινό λευκό χρώμα: δύο στρώσεις απαιτούνται αν ο τοίχος σας στο παρελθόν ήταν βαμμένος σε ένα ελαφρύ χρώμα, και τρεις στρώσεις ή περισσότερο, αν ήταν  σε ένα πολύ σκούρο χρώμα.

 

Βήμα 3

Πάρτε μπλε ταινία και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε σε λίγα λεπτά! Πρώτα θα πρέπει να κάνετε κάποιες υπολογισμούς, προκειμένου το σχήμα του ρόμβου να είναι και να φαίνεται σαν επαγγελματική δουλειά. Μετρήστε περίπου 60 cm για το ύψος του ρόμβου και περίπου 30 cm για το πλάτος του –οι ρόμβοι θα πρέπει να είναι διπλάσιοι στο ύψος από ό, τι στο πλάτος.

inart-blog-post-geometric-shapes-02

Βήμα 4

Μετρήστε πάνω από κάθε 30 cm και κάντε ένα σημάδι - και στη συνέχεια μετρήστε κάτω από τα 30 cm και κάντε ένα σημάδι κατά μήκος της γραμμής για κάθε 30 cm, όπου οι δύο γραμμές ενώνονται (το "Χ" μέρος του ρόμβου). Κάντε το αυτό σε ολόκληρο τον τοίχο και κάτω στο πάτωμα.

 

Βήμα 5

Βάψτε πάνω από το μπλε ταινία -δύο στρώσεις θα είναι αρκετές. Περιμένετε 10-15 λεπτά για να στεγνώσει αφαιρέστε μόνο ένα κομμάτι, στη συνέχεια, τραβήξτε την μπλε ταινία και ... θαυμάστε τον ρόμβο στον τοίχο σας! Συγχαρητήρια!

inart-blog-post-geometric-shapes-03

Έπιπλα προτάσεις:

Δεν θα ήταν ωραίο αν ο νέος σας τοίχος είχε νέα κομμάτια επίπλων γύρω από αυτό; Σκεφτείτε το! Προτείνουμε μία άνετη πολυθρόνα, πανέμορφους καθρέφτες σε ορθογώνια ή στρόγγυλα σχήματα και όμορφα κομοδίνα και τραπεζάκια για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση. Το γεωμετρικό σας δωμάτιο είναι τώρα έτοιμο για να το απολαύσετε!

inart-blog-post-geometric-shapes-04