Boho will be boho…

Η μόδα είναι μια διακριτή και συνεχής τάση που υιοθετείται για κάποιο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν όμως και τάσεις όπως το boho design που παραμένουν σταθερά στις προτιμήσεις του κόσμου, είτε μιλάμε για μόδα, είτε μιλάμε για διακόσμηση.
Το boho, δηλαδή η μποέμικη διακόσμηση, είναι μια τάση που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια και συνδυάζει το στιλ των χίπις με το αριστοκρατικό μποέμ.


Στην διακόσμηση, το boho chic χαρίζει στο χώρο μια ανεμελιά, μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και χαράς. Μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε όσο περισσότερο γίνεται με το χρώμα, να γίνουμε δημιουργικοί αναμιγνύοντας διαφορετικά σχέδια και αποχρώσεις. Το μυστικό της boho διακόσμησης είναι να δείχνει ο χώρος σας άψογα οργανωμένος, χωρίς όμως ίχνος προσπάθειας.


Στοιχεία του boho στο interior design:

 
-  Χαλαρό στιλ
-  Γήινες αποχρώσεις
-  Φυτά εσωτερικού χώρου
-  Έντονα σχέδια σε υφάσματα και μαξιλάρια
-  Ριχτάρια και μαξιλάρια σε καναπέδες και κρεβάτια
-  Αντίκες
-  Καθρέπτες και πίνακες
-  Λουλουδάτα μοτίβο

 

Πως να εφαρμόσετε το boho στιλ στο σπίτι σας

  1. Φύση στο σπίτι
    Τα φυτά αποτελούν boho στοιχείο, επομένως φυτά εσωτερικού χώρου στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρααλλά και λουλούδια στο μπάνιο θα δώσουν αμέσως boho αέρα στο σπίτι σας.

  2. Vintage πινελιές
    Το boho στιλ συνδυάζει μοντέρνα και vintage στοιχεία από κομμάτια που έχουν ιστορία. Ένα παλιό τραπέζι ή ένας μπουφές της γιαγιάς, συνδυασμένα με μοντέρνα κομμάτια θα δώσουν στο σπίτι σας τις διαφορετικές υφές που χρειάζεται η boho διακόσμηση για να κυριαρχήσει σε ένα χώρο.

  3. Διαφορετικές υφές και σχέδια
    Φλοράλ, γεωμετρικά σχέδια, animal prints. Όσο πιο πολλά σχέδια αναμείξετε σε υφάσματα, χαλιά και μαξιλάρια τόσο πιο χαλαρό θα είναι το σπίτι σας. Το boho άλλωστε χαρακτηρίζεται από διαφορετική υφή σε κάθε επιφάνεια.

  4. Φωτισμός
    Σε κάθε χώρο ο σωστός φωτισμός δίνει το χαρακτήρα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Το boho αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να παίξετε με πολλά διαφορετικά φωτιστικά, απαλής έντασης, για να δημιουργήσετε συναισθήματα ανεμελιάς, που θα τονίσουν το σύνολο των αντικειμένων που επιλέξατε.

  5. Μεταμορφώστε το μπαλκόνι
    Boho στιλ μπορούμε να δώσουμε ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως στην αυλή η στο μπαλκόνι για να απολαμβάνετε χαλαρές στιγμές ακόμη και τους ανοιξιάτικους μήνες. Μαξιλάρες στο πάτωμα, μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις, μια αιώρα, διακοσμητικά και έπιπλα από μπαμπού και ξύλο, φυτά και κεριά, θα δώσουν αμέσως boho αέρα.