Πρόταση του μήνα: Βιομηχανικό Στυλ: Όταν η industrial αισθητική δίνει cozy διάσταση στο χώρο

 

Καναπές και τραπεζάκι του καφέ

Kλειδιά για ένα σαλόνι σε βιομηχανικό στυλ είναι ο καναπές του και το τραπεζάκι του καφέ να έχουν την όψη του «καμένου» καφέ χρώματος. Προτιμάμε άνετα έπιπλα σε απλές γραμμές, χωρίς περίτεχνα σχέδια σε καθαρές γραμμές και χωρίς πολλά υφάσματα. Τα κυρίαρχα χρώματα του βιομηχανικού στυλ διακόσμησης είναι το γκρι και το μαύρο. Φυσικά, όταν μιλάμε για γκρι εννοούμε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις του, χρησιμοποιημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε το σαλόνι να παραμένει φωτεινό. Επίσης, στη διακόσμηση αυτή ταιριάζει το καφέ, με διάφορες αποχρώσεις του, καθώς το ξύλο είναι στοιχείο που ταιριάζει πολύ στη βιομηχανική διακόσμηση. Οι μεταλλικοί τροχοί του τραπεζιού δίνουν μια πινελιά στο  στυλ δίνοντας στο δωμάτιο μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια που θα απογειώσουν το στυλ του σαλονιού σας.

 

inart- Sofa and coffee table

 

 

Φωτιστικά

Είτε οροφής, είτε επιτραπέζια, είτε δαπέδου τα φωτιστικά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι φτιαγμένα από μέταλλο. Συνδυάζουν τους κύκλους και τα γραμμικά στοιχεία και εντυπωσιάζουν με το αφαιρετικό και βιομηχανικό τους σχέδιο. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και θυμίζει βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

 

inart - Supporting furniture

 

Έπιπλα & διακοσμητικά

Σε ό,τι αφορά τα έπιπλα, καλό είναι να κρατήσετε την επίπλωση σας όσο πιο λιτή γίνεται. Προσθέστε μια πινελιά με ένα κομοδίνο από ξύλο, ένα κάδρο σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις που απεικονίζει ένα τρένο ώστε να θυμίζει τη βιομηχανική αισθητική και την ιδιαιτερότητα της. Συνδυάστε μαξιλάρια, σκαμπό και χαλιά σε γκρι τόνους και απολαύστε τη ζεστασιά του χώρου. 

Για τους λάτρεις του βιομηχανικού στυλ ακολουθήστε τα παραπάνω για να ολοκληρώσετε ένα εκπληκτικό σαλόνι με μια "βιομηχανική" αίσθηση, ιδανική για τη νέα εποχή που βρίσκεται μπροστά.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με τα έπιπλα inart εδώ