Πρόταση του μήνα: Cool loft

Έπιπλα: Το υλικό

Η φύση και η τεχνολογία θα πρέπει να συνδυαστούν απόλυτα σε σχέση με τα έπιπλα που επιλέγετε για να επιτύχετε την αίσθηση του "βιομηχανικού" χώρου. Το ξύλο και το μέταλλο, με την προσθήκη γυαλιού ως επιπλέον λεπτομέρεια, είναι κεντρικός παράγοντας για την επιλογή του τραπεζιού της καρέκλας η και της βιβλιοθήκης.

furniture designΈπιπλα: Το σχέδιο

Μείγμα κλασικών και μοντέρνων. Οι καθαρές, σύγχρονες γραμμές συνδυάζονται με την παραδοσιακή υφή, για να δημιουργήσουν μια ουσία που φέρνει μαζί αρμονικά διαφορετικά στυλ. Τίποτα έντονο η περίπλοκο δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην διακόσμηση για να μην αποσπά την προσοχή. Αντ 'αυτού, κάθε σχέδιο επίπλου θα πρέπει να προσθέτει απλότητα στο δωμάτιο.

Έπιπλα: τα χρώματα

Διαλέξτε έπιπλα σε γήινους τόνους. Καφέ, κρέμα, το χρώμα του ξύλου, ακόμη και μαλακό γκρι γιατί όταν αναμιγνύονται μαζί δημιουργούν μια παλέτα που μεγιστοποιεί την αίσθηση του ελεύθερου χώρου και της απλότητας που θέλουμε να επιτύχουμε. Προσθέστε χρώμα μόνο μέσω των λεπτομερειών όπως ανοιχτό μπλε μαξιλάρια στον καναπέ ή ακόμη και πιο έντονες αποχρώσεις, όπως τα μαύρα βάζα που τοποθετούνται στο τραπέζι.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για σοφίτες με inart έπιπλα εδώ

Product id