Η ώρα της Βάφτισης!
inart βάφτιση κορίτσι

Ήρθε η ώρα να δώσετε όνομα στο μικρό σας πρίγκιπα ή στη μικρή σας πριγκίπισσα; Κάντε την πρώτη επίσημη παρουσίαση των παιδιών σας αξέχαστη, οργανώνοντας μια βάφτιση με ένα ονειρικό σκηνικό.

Για τον μικρό πρίγκιπα και τη μικρή πριγκίπισσα η απόλυτη πολυτέλεια και για εσάς και τους φίλους σας αξέχαστες στιγμές ευτυχίας και περηφάνιας.

Αξίζει λοιπόν να αφιερώσετε χρόνο στη διοργάνωση της βάφτισης του μικρού σας θησαυρού!

Όλα ξεκινούν από την προσωπικότητα των γονιών και του μικρού πρωταγωνιστή της ζωής σας.

inart βάφτιση στολισμός

Όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις πρέπει να έχουν την προσωπική σας σφραγίδα. Η inart έχοντας συλλέξει πλούσιες εμπειρίες στα 30 χρόνια της ενεργούς δράσης της στη διακόσμηση, τις μοιράζεται μαζί σας.

Οργανωθείτε

Ορίστε ημερομηνία, διαλέξτε το μέρος της δεξίωσης και φανταστείτε το θέμα και τα χρώματα της εκδήλωσης.

inart βάφτιση στολισμός it's a boy

Δουλέψτε πάνω στο θέμα

Μη φορτώνεστε με διαφορετικά πράγματα επειδή κάτι σας άρεσε. Ξοδεύετε απλά χρήματα και το αποτέλεσμα θα είναι φλύαρο.

inart βάφτιση στολισμός γαλάζιο

Να είστε ο εαυτός σας

Αν είστε ρομαντικοί, οι δαντέλες και οι παλ χρωματισμοί είναι για το κοριτσάκι σας, ενώ παλιές αντίκες και φανάρια θα κάνουν ξεχωριστή τη βάφτιση του γιού σας.

inart βάφτιση στολισμός it's a girl!

Εμπνευστείτε από την εποχή

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι η πιο δημοφιλής εποχή. Χρώμα, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Καρέκλες και τραπέζια στημένα στην άμμο, ψαρομεζέδες και ούζα, νησιώτικη μουσική, σκηνικά γεμάτα παράδοση και Ελλάδα.

Για το φθινόπωρο, χρώματα ζεστά, γήινα όπως πορτοκαλί και λαδί, η εκδήλωση σε μια φάρμα με τοπικό κρασί και πλούσια εδέσματα της ελληνικής γης.

inart βάφτιση κορίτσι

Απολαύστε τη στιγμή

Μην ανησυχείτε για τίποτα, αν εσείς είστε χαρούμενοι και ήρεμοι, η θετική σας ενέργεια θα μεταδοθεί σε όλους και θα περάσετε αξέχαστα.

inart βάφτιση στολισμός ροζ

Αναθέστε αρμοδιότητες

Απευθυνθείτε σε μια αρμόδια εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, γάμων και βαφτίσεων. Εξηγείστε πως θέλετε τη βάφτιση και ξενιάστε!

inart βάφτιση ροζ στολισμός κηροπήγιο