ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “#menoumespiti”
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “#menoumespiti”???? Μένουμε σπίτι και ανανεώνουμε τη διακόσμησή του με δημιουργικό τρόπο, δίνοντάς του extra πόντους στυλ! ✔Θέλεις να κερδίσεις 2 από τους πίνακες της φωτογραφίας; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας! ????Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: ????Follow @inart1985. ????Κάνε mention 3 φίλους σου, γράφοντάς μας σε σχόλιο τις φράσεις που αναγράφονται στους 2 πίνακες που θα επιθυμούσες να κερδίσεις. . . Καλή επιτυχία! ❤ Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε story, μετά από κλήρωση την Πέμπτη 16 Απριλίου. #inartcontest #stayhome #staysafe #contesttime #contestalert #inartLiving #inartgift

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη inart (@inart1985) στις

 

Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:

 

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία inart (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο “#menoumespiti ” (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού τόπου «inart», https://www.instagram.com/inart1985/.


2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.


3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.


4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 08/04/2020 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 15/04/2020, ώρα 11:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Ο Διοργανωτής δίνεται με σχετική ανακοίνωση στο Διαδικτυακό τόπο να τροποποιεί τη διάρκεια του Διαγωνισμού.


5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν Follow το account της inart (https://www.instagram.com/inart1985/). Στη συνέχεια, να κάνουν mention τρεις (3) φίλους γράφοντάς μας τις φράσεις που αναγράφονται στους 2 πίνακες που θα επιθυμούσαν να κερδίσουν.
Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα ανωτέρω στοιχεία, θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό βάσει των ανωτέρω και εντός της Διάρκειας του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.


6. Δώρα. Στo πλαίσιo του Διαγωνισμού 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 2 πίνακες της επιλογής τους. Τα Δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικείμενα.


7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί με τη διαδικασία της κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την οριστική λήξη του διαγωνισμού στα γραφεία του Διοργανωτή, στις 16/04/2020, ώρα 12:00. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβάλλεται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.

 

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων. Τα στοιχεία του νικητή του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Διαδικτυακό Τόπο και θα ενημερωθούν από τον Διοργανωτή με σχετικό μήνυμα. Σε περίπτωση μη εύρεσης νικητή, ο Διοργανωτής δύναται να διαθέσει το Δώρο κατά την απόλυτη κρίση του. Για την παραλαβή του δώρου απαιτείται η αποστολή των στοιχείων του παραλήπτη.


9. Ευθύνη. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Επιπλέον ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσβασιμότητα στο διαδικτυακό τόπο καθώς είναι πέραν της σφαίρας επιρροής του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.


10. Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διοργανωτή.


11. Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και δύναται να τα χρησιμοποιήσει για προωθητικές ενέργειες.


12. Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.


13. Εφαρμοστέο Δίκαιο –Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.


14. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.